emziksizkedi | Kültür & Sanat konusunda 66 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Akıcı ve güzel, dili yumuşak diye bir kişi kitap önerisi istiyorsa kitap adına hiçbir şey bilmiyordur. Kitap bilgisi de okuması da sıfırdır. Kitap kategoriye göre, konuya göre tavsiye alınır.
0|0
1|0
Soran
1 ay
Açıkçası yaşım büyük olmamasına rağmen pek çok türden, pek çok sayıda kitap okudum. Çok küçük yaşlarımda kazandığım alışkanlığım sayesinde de şükürler olsun ki, çok güzel kitaplarla, farklı dünyalarla tanıştım. Bu konuda benimle ilgili bir eleştiri hakkınız öncelikle bulunmamaktadır, bunu bir belirteyim. Benim söylemeye çalıştığım 'bülbülü öldürmek' tarzında, Harper Lee'nin kaleminin yumuşaklığına ve akıcılığına benzer kitap önerileri almaktı. Özellikle modern klasiklerdeki gibi daha ağır biçimde sanatsal diller içeren kitaplar, hediye etmek istediğim kişi için uygun olmayacaktı ve buradaki insanların da beni anlayarak güzel görüşler bildireceklerini düşündüm. Şimdi eğer siz de beni anladıysanız ve üstten bakabilecek kadar iyi bir okuyucuysanız önerilerinizi bilmek isterim.
aloebella | Kültür & Sanat konusunda 65 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Ursula K. Le guin yerdeniz serisi. Çok güzel bir dili var ve fantastik türün çok değerli bir yapıtıdır.
1|0
0|0
Soran
1 ay
çok teşekkürler, bayağı bir dikkat çekici gerçekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
36Açıkçası yaşım büyük olmamasına rağmen pek çok türden, pek çok sayıda kitap okudum. Çok küçük yaşlarımda kazandığım alışkanlığım sayesinde de şükürler olsun ki, çok güzel kitaplarla, farklı dünyalarla tanıştım. Bu konuda benimle ilgili bir eleştiri hakkınız öncelikle bulunmamaktadır, bunu bir belirteyim. Benim söylemeye çalıştığım 'bülbülü öldürmek' tarzında, Harper Lee'nin kaleminin yumuşaklığına ve akıcılığına benzer kitap önerileri almaktı. Özellikle modern klasiklerdeki gibi daha ağır biçimde sanatsal diller içeren kitaplar, hediye etmek istediğim kişi için uygun olmayacaktı ve buradaki insanların da beni anlayarak güzel görüşler bildireceklerini düşündüm. Şimdi eğer siz de beni anladıysanız ve üstten bakabilecek kadar iyi bir okuyucuysanız önerilerinizi bilmek isterim.
çok teşekkürler, bayağı bir dikkat çekici gerçekten