İyilik kötülük olarak derecelendirmiyorum. Sagopa Kajmer benim için apayrı bir yere sahip. Onun dışında Taladro ve Canfeza da dinlerim. Üçü benim en'im olabilir.
EMINEM fanıyım çok şükür. Kimse onun kadar iyi söz yazamaz bunu kendisini sevmeyen diğer rapçiler bile diyor Rap in başına gelen en iyi şey kim kötülerse kötülesin harikadır SLIM Shady diye adlandırdığı 2. ve kötü karakteri tüm diğer rapçilere sallamasını sağlayan o karakterine de bayılırım. Allah ömrünü uzatsın çok sınandı valla EMİNEM işte
Ben Fero'nun da dediği gibi: "Abilerin Abisidir Baba Killa Hakan" Türkiyede ve Almanyada Türkçe Rap diye birşey varsa dazlaklara ırkçılara karşı savaşa savaşa sağladığı kazanımlar ve dik duruşuyla Killa Hakan sayesindedir. Kral odur Ceza da Sago da ancak prens olmak için yarışırlar. Geçti zaman şarkısını dinleyin ve ne zorluklar yaşadığını anlayın. Adam söylerken bile gözleri yaşarıyor...
Zaten çıktım kontrolden, gezdim hep konser konser İmzalarken poster moster, sosyal medya ve YouTube fenomenleri
Görüş sahibi
1 ay
@SooN1TürK adam her kurban bayramında ve ramazan bayramında tutuklanıyor nazi kılıklı alman polisleri tarafından biz ona destek olmazsak ona kim destek olur. Her Daim Killacıyım...
SooN1TürK | Kültür & Sanat konusunda 90 görüş paylaştı.
Lil Peep ve Eminem i aynı listeye koydun valla büyük başarı. Neden diye sorcaksan Lil Peep mumble rapper ve Eminem Mumble rapperlardan nefret eder zten nefret ettiğini MGK ye ve diğer mumblecılara attığı disslerden (Kıllshot , the ringer, not alike vb.) anlayabilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
723Türk: Ceza, Norm , Sagopa
Zaten çıktım kontrolden, gezdim hep konser konser
İmzalarken poster moster, sosyal medya ve YouTube fenomenleri
@SooN1TürK adam her kurban bayramında ve ramazan bayramında tutuklanıyor nazi kılıklı alman polisleri tarafından biz ona destek olmazsak ona kim destek olur. Her Daim Killacıyım...
Trapin en iyisi de ceg
Bonus: Tankurt manas 👌🔥
Bayılıyorum Ceza'ya
Daha iyisi yok 🔥
mutlu oldum ben fero diyen yok
Bende bi ara hep dinliyodum :D
Enteresan
Neresi enteresan?
O ne saçma bir güncelleme 🙃😜
Joker hak ettiği değeri malasef görmüyor
@34TUZLALI Evet ama gayet sağlam bir kitlesi var, Bu da onu kültürü savunmasında ayakta tutuyor
Hawk'i biliyor musun?
@34TUZLALI Dinlemişliğim yok fakat biliyorum
O çocuğun geleceği çok parlak
@34TUZLALI new school olarak old g'yi beğeniyorum bende
en iyi olmak için tanınmaya gerek yok sözleri yeter kimin ne olduğunu söylüyor en azından gevelemiyor diğerleri gibi
https://youtu. be/XCRXPLFqYoU
https://youtu.be/XCRXPLFqYoU
Kesinlikleeee
Üstüne yooookk
1. Ceza..
..
99999999. artık kimse
İşte bu yoruma katılıyorum :D
O zaten kral ya :D
Genel olarak da favori şarkıcım eminem 😊 şarkıları çok iyi efkarlı rap yapan ilk isim 😂
:D
Snapdog
Coolio
Snap..
Cypress Hill
Snoop
Manu
Bende seviyorum. Ama pek dinlemiyorum :D
Nedeen? Ben Yeni dönemdekileri hiç dinlemiyorum. Ceza, sago hoşuma gidiyo
Benim ceza acayip hoşuma gidiyo ya ksdfmödşg
Ahshshdhd müziği dimi
Herşeyi mükemmel be ıdsmolgfdhg
Ahahshdhdhfj o kadar da şey yapma
Ciddiyim ben dsgkmfldh
O da mükemmel
Şu sıralar remixlerine sardım kskcldlxlclc
Ayyy fdmsghldf
https://www.youtube.com/watch?v=oCC3iEnQtKo
Bi ara bende buna sarmıştım :D
Killa bi süreden sonra laki oluyodu onu unutmamışım bak kslxldldlxldlxlv
Kmdkslöafgsghdh
Hiç duymadım ama dinliycem. Teşekkürler :)
Rica ederim.
Dinliycem.
Pp fotoğrafına düştüm bu arada sdkehgfhjhf
Kesinlikle
Pek ısınamadım. Ama rapi iyi
Lil peep
Lil Peep ve Eminem i aynı listeye koydun valla büyük başarı. Neden diye sorcaksan Lil Peep mumble rapper ve Eminem Mumble rapperlardan nefret eder zten nefret ettiğini MGK ye ve diğer mumblecılara attığı disslerden (Kıllshot , the ringer, not alike vb.) anlayabilirsiniz
Lil peep şarkıları mumble değil, genelde emo hip hop şarkıları yazardı
Ona pek ısınamadım ya :D
Rapi iyi ama davranışları hiç hoşuma gitmiyo...
Dinlediğim tek rapçi, çocukluktan kalma o da onun dışında rap dinlemem 😅
Hmm :D
Hatta ben sana eski bir parçasını öneriyim dinle 😇
Olur
https://youtu.be/soN0Ujm6RcQ