Dostoyevski insancıklar okuyorum sonra da benden daha kötüleri var şükret diyorum, adam ne acılar yaşamış, sürünmüş bitmiyor. Aşk acısı, maddi durum, alkolik her bir halt var, okuyun sonra da benim gibi daha ölmedim deyin :D
Muro8384 | Kültür & Sanat konusunda 58 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sema maraşlı : Eşimin Eşi yok.. Alexandre Cavelius : Leyla Miraç Çağrı Aktaş : Sen On Yedi Yaşımsın.. Stefan Zweig : Korku,, satranç,, bilinmeyen kadının mektubu,, olağan üstü bir gece,, Franz Kafka : Babaya Mektup.. Sema Maraşlı :Mutlu evlilik okulu.. Miraç Çağrı Aktaş : Kendine Hoşgeldin..
Kuralcı, dediğim dedik bir baba ve her dediğini sineye çeken oğlunun birikmişliklerini anlatan harika bir kitap.. Zaten Kafka bu bu mektubu yani kitabı babasına yazdı.. Bir babanın zorluklarına nasıl katlanılır çok iyi anlatmış.. Tavsiye ederim efendim..
Birde milena'ya mektuplar diye bir kitabı var efendim.. Belki dediğiniz o olabilir.. Felice'ye mektuplar adlı kitabı da var.. Çok mektup yazmış zamanında 😊😊
Valla efendim yalan yok çok uzun zaman oldu okuyalı.. İnanın hatırlayamadım.. Ama uyardığınız için teşekkür ederim.. Sizin için yeniden okuyacağım inşallah..
Okurken heyecanlandığım, eğlendiğim kitaplar acımı hafiflettiği için bugüne kadar okurken en çok güldüğüm, bu jenerasyonun kitaplarından birini bırakacağım şuraya :D
Günaydınnn :) Almanı tavsiye ederim. Bazen çok ağır, yoğun kitaplar okuduktan sonra o tarz kitapları okumayı seviyorum ben, şahsen bana hitap eden bir kitaptı :D
Acı hafifleten huzur veren sanırım tek kitap Kur'an Kerim'dir. Onun yazarı yüce Yara'dan, diğerlerinin ki kulları. Acı'yı zaten yaşatan o kullar nasıl bı yandan huzur verebilir ki yazdıklarıyla 🤷
Kitap okurken acımı hafiflettiğini düşünmüyorum sadece olduğum yerden biraz olsun uzaklaşmamı sağlıyolar bulunduğum dünyadan sıkıntılardan uzaklaşıyorum bunu okurken yapıyorum illaşu kitap diyemem okuduğum kitaplarda oluyo çünkü🤞
1|0
0|0
nukredit25 | Kültür & Sanat konusunda 60 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
hakan mengüç hicbir karşılaşma tesadüf değildir, eyvallah 1 2 hikmet anıl öztekin, bir de bana Allah yeter di ismi ama yazarı tam hatirlayamadim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
47Benden daha kötüleri vermiş 😃
Doğru ama her şeyin daha iyisi ve daha kötüsü var.
varmıș * (bu aralar çok yanlış yazıyorum.)
4 saat sonra gelen düzeltme, fazla bakıyorsun buralara, girme bu kadar :D
yaaaa
😂😂
Sema maraşlı : Eşimin Eşi yok..
Alexandre Cavelius : Leyla
Miraç Çağrı Aktaş : Sen On Yedi Yaşımsın..
Stefan Zweig : Korku,, satranç,, bilinmeyen kadının mektubu,, olağan üstü bir gece,,
Franz Kafka : Babaya Mektup..
Sema Maraşlı :Mutlu evlilik okulu..
Miraç Çağrı Aktaş : Kendine Hoşgeldin..
Babaya Mektup nasıldı anlatabilir misin?
Kuralcı, dediğim dedik bir baba ve her dediğini sineye çeken oğlunun birikmişliklerini anlatan harika bir kitap.. Zaten Kafka bu bu mektubu yani kitabı babasına yazdı.. Bir babanın zorluklarına nasıl katlanılır çok iyi anlatmış.. Tavsiye ederim efendim..
Babasına yazdığı mektubu sevgilisi Milena'ya yolluyor diye biliyorum ben. Güzel açıkladınız, teșekkür ederim ederim : ).
Birde milena'ya mektuplar diye bir kitabı var efendim.. Belki dediğiniz o olabilir.. Felice'ye mektuplar adlı kitabı da var.. Çok mektup yazmış zamanında 😊😊
Hayır Milena'ya Mektuplar'ı okudum orda bi mektubunda sana babama yazdığım mektubu epey uzun nasıl buldun? Gibi bi șey geçiyordu. O yüzden dedim
Valla efendim yalan yok çok uzun zaman oldu okuyalı.. İnanın hatırlayamadım.. Ama uyardığınız için teşekkür ederim.. Sizin için yeniden okuyacağım inşallah..
🌸🌸
Ama Sema maraşlı yı tavsiye ederim.. Evlenecek ve evli olan herkesin okuması gereken bir kitaptır..
İlk defa duyduğum bi isim, araştıricam teșekkür ederimm
Kelly Harms - Gülmeyi Unutan Kızlar Kulübü
Bende bu kitabı alıyım o zaman listeme 🌸.
günaydın : ).
Günaydınnn :) Almanı tavsiye ederim. Bazen çok ağır, yoğun kitaplar okuduktan sonra o tarz kitapları okumayı seviyorum ben, şahsen bana hitap eden bir kitaptı :D
Tamamdir teșekkür ederimm: )
🙏
😚😚😚😉
Başka söze gerek yok
👌.