Evet Cem Adrian benim de çok sevdiğim bir sanatçı 💎.
Ses telleri normal bi insanın 3 katı uzunlukta diye biliyorum. Hem kadın hem erkek sesi çıkarabiliyor. Fazıl Say'ın özel öğrencilerinden. Bir sürü klibi, şarkısı var. Sözlerini kendi yazdığı şarkılar dışında cover yaptığı şarkı ve türkülerde var. Meslek Mosso, Aylin Aslım, Özlem Tekin, Halil Sezai ve daha bir çok sanatçı ile beraber çalışmaları var. Pandemiden önce bir sürü konser düzenliyordu. Küçük büyük demeden bir sürü şehre konsere gitti. Bu konserlerden elde ettiği kazançlarla hayvanlara ve köy okullarına yardım ediyor.
Bu yetenekli ve iyi kalpli sanatçımızın hepimizi bir yerlerden yakalayabiliceğini düşünüyorum 💕.
The-Magic | Kültür & Sanat konusunda 217 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Ses tellerini sigortalatmış birinden bahsediyoruz yalnız 😃 Şaka bir yana kendisini keşfettiğimden beri çok severek ve beğenerek dinliyorum. Çok özel bir ses Cem Adrian aslında çünkü her tarzda olan parçaları çok rahatlıkla okuyabiliyor. Bunu çoğu müzisyen yapamaz. Bunun dışında sesi nağmeleri o ses tınısının resmen hastasıyım. Ve ayrıca o cesur ve harika sözleri... Cem Adrian kesinlikle yaşayan bir efsane bana göre 🧿
Bende bi o kadar itici buluyorum hele bazı şarkılarında cırtlak cırtlak bağırması hiç hoşuma gitmiyo bak ince sesli olan sadece onun sesi yok mabel matizin de sesi ince ama mabel matiz itici değil adam nasıl yaptıysa bana o duyguyu kendisine aşıladı 😅🤦♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
511Ses telleri normal bi insanın 3 katı uzunlukta diye biliyorum. Hem kadın hem erkek sesi çıkarabiliyor. Fazıl Say'ın özel öğrencilerinden. Bir sürü klibi, şarkısı var. Sözlerini kendi yazdığı şarkılar dışında cover yaptığı şarkı ve türkülerde var. Meslek Mosso, Aylin Aslım, Özlem Tekin, Halil Sezai ve daha bir çok sanatçı ile beraber çalışmaları var.
Pandemiden önce bir sürü konser düzenliyordu. Küçük büyük demeden bir sürü şehre konsere gitti. Bu konserlerden elde ettiği kazançlarla hayvanlara ve köy okullarına yardım ediyor.
Bu yetenekli ve iyi kalpli sanatçımızın hepimizi bir yerlerden yakalayabiliceğini düşünüyorum 💕.
Bu da çok sevdiğim bir şarkısı :https://www.youtube.com/embed/CBxOAFrsyxA
Kesinlikle yazdıklarınız doğru çok nadir bulunabilecek bi sanatçılardan biri 🥰🥰
Aynen öyle, teșekkür ederim 😇.
Şaka bir yana kendisini keşfettiğimden beri çok severek ve beğenerek dinliyorum. Çok özel bir ses Cem Adrian aslında çünkü her tarzda olan parçaları çok rahatlıkla okuyabiliyor. Bunu çoğu müzisyen yapamaz. Bunun dışında sesi nağmeleri o ses tınısının resmen hastasıyım. Ve ayrıca o cesur ve harika sözleri...
Cem Adrian kesinlikle yaşayan bir efsane bana göre 🧿
Ahh ah iç sesim gibi konuştunuz aynı duyguları hissediyorum bende cem adriana karşı çok mütevazi çok gizemli bi insan 😇
Mabel matizide severim :)) zevk meselesi bişey diyemiyorum
Benim favım "bu şarkı aşka yazıldı"🥰🥰
Onu dinlememiştim hemen dinleyeceğim.
Kesinlikle dinle 😇
Dinlemelisin bnce :))
En beğendiğiniz parçayı önerirseniz mutlu olurum.
"Bu şarkı aşka yazıldı " bu parça fav.