Çok severim 🥺 geçen yıl son defa okulla beraber gidecektik tam hazırlandık ettik okula geldik Türkiye de corona virüs vakası tespit edilmiş gidemiyoruz falan dediler içimde ukte kaldı
Çok severim giderimde istediğim kitaplara ulaşabiliyorum en sevdiğim yazarlar geliyor. Bizim burda Doğu Anadolunun en büyük kitap fuarı yapılıyor her yıl. Ama geçen sene pandemiden dolayı yapılmadı. Bu sene biterse pandemi tekrar gitmeyi düşünüyorum..
kitaplar en büyük tutkum📚🌺
0|1
0|0
beton_kafa13 | Kültür & Sanat konusunda 122 görüş paylaştı.
Bilge
5 gü
Çok kalabalık olduğundan pek haz etmiyorum ama olunca da dayanamayıp gidiyorum. İndirimleri asla kaçırmam bazılarını özellikle bekliyorum. Sabah erken saatte 2-3 dolaşıyorum sonra kafeye çekilip kitap okuyorum kahve içiyorum aşırı iyi gün geçiyor. Bir defasında orada okuyup idare etmiştim bir kitabı 😅
Kitap bakmaya , kitaplar arasında dolaşmayı çok severim. Lise yillarimda fuarda gezerken incil dağıtıyorlardı bana da verdiler mutlu oldum bi incilim oldu diye😂😂😂😂(müslümanim)
severim bir kaç kere ben fuarda çalışmıştım :D :D güzel oluyor hatta en son fuarda iş teklifi gelmişti :D :D sevdim ben bunu girişken gel bizimle çalış dedi adam sonra kartını verdi :D :D
En İyi Kız Görüşü