Benim izlediğim yarışma programında kadının biri kitapları çok seviyorum ama okumuyorum varlığı yeter gibi bir şey diyordu ; okumadığınız kitapları evinizde biriktirir misiniz?#Moldovyapapatya
Evet okumadığım kitapları evimde biriktiririm ama okumayı da severim fazlasının zararlı olduğunu düşünmüyorum. Kitaplar kaçabileceğim tek sığınak benim için.
Elin Amerikalı dilencileri bile kitap okurken, bu haberi kaçırmış olabilirsin belki, bizim türk milleti bir dilenci kadar eline kitap almaktan acizdir.Çok okuyan mı bilir,çok gezen mi sözünde bizim millet çok gezen ama okumak uygulamanın teorik bir parçasıdır her zaman bunu ne zaman anlayacaklar merak ediyorum :)
2|1
0|0
bensherlock | Kültür & Sanat konusunda 168 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Her ne kadar kitap okumayı çok seviyosam da sorunun cevabı evet :/. Çok kitap okuyan ama gerçekten çok okuyanların sosyal becerisi bozuk olabilir.
Orta dogu ulkelerinde zarar Kendinizi fazla gelistiriyorsunuz, empatiniz artiyor, kötu taraflarin varsa gidiyor, iyi bir insan yapabiliyor kitaplar sizi, ama bir bakiyorsunuz etrafinizda ki insanlar sizle ayni degil, cevreye yabancilasma oluyor, kimseyle ortak nokta bulamaz hale geliyosun, yapma yalniz ediyor.
Evet. Kitaplığımız var evimizde. Okuduğum ve okumadığım bir çok kitabı barındırıyor. Bence evde kitabın durması faydalı, hiç beklemediğiniz bir anda kitap okumak istersiniz ve 'ta da' meğer hiç okumadığınız kitap ilginizi çekmiş ve tam sizlik kitapmış.
biriktiririm ama okumak için, okuduğumu da biriktiririm zaten. kitap seviyorum ama okumuyorum ne? bana sadece instagramda şov için atılan storyleri anımsatıyor.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş