Kendi çapımda bir şeyler yazıyorum o okuyup fikrinizi belirtirseniz sevinirim
Normal bir gün gibi başlamıştı 17 Nisan 2010. mutlulukla başlayan bugünün böylesine acı dolu biteceğini, ömrüm boyunca iyileşmeyecek yaralar açacağını bilmiyordum. Hala burnumda tüten annemin otlu peynirli ve susamlı çöreğini bu denli özleyeceğimi, babamın her akşam işten geldiğinde getirdiği abur cuburları bir daha asla yemeyeceğimi hatırladığımda, bir kez daha anlıyordum ne kadar zor zamanların geçip gittiğini, her şeyin kısa zamanda değişeceğini bilmiyordum, bilseydim son kez sarılırdım çocukluğuma. Büyümek, anlamak sandığın kadar ulaşılmaz ve harika değilmiş. Ne gariptir ki küçükken büyümek, büyüdüğümüzde ise tekrar çocukluğumuza dönüp o harika anları tekrar tekrar yaşamak isteriz. Bugün burada bunları yazarken bile zorlandığım bu anıları yargılanma korkusundan mı bilmem ama kimseye anlatamamıştım. Asla kaybolmaz çocukluğumuzda ruhumuza iz bırakan insanlar ve yaşanmışlıklar...
Normal bir gün gibi başlamıştı 17 Nisan 2010. mutlulukla başlayan bugünün böylesine acı dolu biteceğini, ömrüm boyunca iyileşmeyecek yaralar açacağını bilmiyordum. Hala burnumda tüten annemin otlu peynirli ve susamlı çöreğini bu denli özleyeceğimi, babamın her akşam işten geldiğinde getirdiği abur cuburları bir daha asla yemeyeceğimi hatırladığımda, bir kez daha anlıyordum ne kadar zor zamanların geçip gittiğini, her şeyin kısa zamanda değişeceğini bilmiyordum, bilseydim son kez sarılırdım çocukluğuma. Büyümek, anlamak sandığın kadar ulaşılmaz ve harika değilmiş. Ne gariptir ki küçükken büyümek, büyüdüğümüzde ise tekrar çocukluğumuza dönüp o harika anları tekrar tekrar yaşamak isteriz. Bugün burada bunları yazarken bile zorlandığım bu anıları yargılanma korkusundan mı bilmem ama kimseye anlatamamıştım. Asla kaybolmaz çocukluğumuzda ruhumuza iz bırakan insanlar ve yaşanmışlıklar...
Güncellemeler:
2 ay
tanıtım kısmı olarak düşünüyorum burayı Ve de bu tamamı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
18Bir yeri düzeltirsen daha iyi olur gibi.
Hala burnumda tüten annemin otlu peynirli ve susamlı çöreğini bu denli özleyeceğimi, babamın her akşam işten geldiğinde getirdiği abur cuburları bir daha asla yemeyeceğimi hatırladığımda, bir kez daha anlıyordum ne kadar zor zamanların geçip gittiğini. Her şeyin kısa zamanda değişeceğini bilmiyordum, bilseydim son kez sarılırdım çocukluğuma.
Fikrin için teşekkür ediyorum ben de orada bir kopukluk hissettim orayı düzelteceğim muhakkak
Rica ederim
Tesbit derken
Çocukluk çağındaki yaşadığımız
Duyguları bastırmak derken
Yanı kitaba yansıt manasinda mesela içimde bir şeyler ürperdi birden korktum pencere yaklaştım gibi vb. Olsa sa fena olmaz..
fikrini dikkate alacağım zaten bende bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorum tabii bu daha taslak yani tamamı bile burada değil paylaştığımda linki atarım buraya okursun -fikrin için teşekkürler 💫-
Önemli değil. En kısa zamanda beklerim merak ettim şimdiden 😀
Ben de bir bence yazdim hikaye tarzi bak istersen nasil?
Hahaha basılırsa yollarım
Tarih yazmana gerek yoktu bence.
Roman
Tarihi yazdım ileride kullanacağım onu
Yemeyeceğimi yerine yiyemeyeceğimi olması gerekir bence
Orayı öyle yazmıştım zaten word geçirince yazım yanlışı olarak kabul ediyor ama düzeltirim fikrin için teşekkür ediyorum
Rica ederim
nE..
O ney
Ne diyon kardeş
bacı kitap yazıyon madem taslak nerde yani karalama metni anlamğyın m