Düzinelerce sayfanın yaşattığı heyecanı, maksimum 2 saate sığdırmaya çalışılınca başarısızlık payı artabilir. Peki siz severek okuduğunuz bir kitabın film uyarlamasında hayal kırıklığı yaşadınız mı?
Güncellemeler:
1 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🎉
Okuduğunuz kitabın filmini izlediğinizde hiç hayal kırıklığı yaşadığınız oldu mu?
19
19
Görüşünü yaz
En İyi Erkek Görüşleri
Mandarinia | Kültür & Sanat konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kızıl Nehirler gibi muazzam bir filmi filme uyarladıkları zaman çok merak etmiştim. Hatta başrol oyuncusu Jean Reno olunca heyecanla bekledim. Fakat, kitaptaki gerilimi hissetmekte zorluk çektim.
livaneli | Kültür & Sanat konusunda 663 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hemen hemen izlediğim çoğu uyarlama kötüydü. En son Agatha Christie'nin Doğu Ekspresinde Cinayet uyarlamasını izlemiştim. Usta oyunculara rağmen maalesef kitabın heyecanını vermedi. https://www.youtube.com/embed/lOQKzeZNsgc
Ben filimde ne Hercule Poirot'nun heyecanını, ne de kitaptaki akıcılığı görebildim. Tatsız geldi...
LEYYA_GS | Kültür & Sanat konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bunu çoğu uyarlamada yaşadım. Yüzlerce sayfalık bir kitabı 2 saate sığdırmak çok zor. Kitabın verdiği duyguyu filmde yakalayamıyorum.
2|0
0|0
Affedilmeyen | Kültür & Sanat konusunda 3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
ya yazı detay demek ama film süresi kısa her detayı oraya yansıtmaları imkansız :)) ve bazen konu çok farklı yerlere bağlanıyor Melekler ve Şeytanlar kitabında mesala.. Filmle alakası yok pek bazı şeylerin ama ikisin de izlemek ve okumak keyifli
Kitap ayrıntılı ve başka bir dünya, hayal edebileceğin her şey sınırsız. En basitinden bir evin rengi bile bizde farklı canlanıyor. Hiçbir film hayalimizdeki kadar güzel olamaz😊 genelde hayal kırıklığına uğruyorum bu konuda
1|0
0|0
azizaeson | Kültür & Sanat konusunda 387 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
zaman yolcusunun karısı soruya örnek bir kitap - yapım. son umut - kitaba göre iyi bir film. uyarlanan kitapların hepsi için tamamen iyi ve kötü uyarlama diyemem.
Çok çabuk uykumu getirdiği için kitap okuma alışkanlığım yok. Dolayısıyla pek bi hayal kırıklığı yaşamadım. Fakat Marvel evreninin çizgi romanlarını okuyup filmlerde farklılıklar olduğunu gördüm
1|0
0|0
xKimMiyimx | Kültür & Sanat konusunda 172 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kitap daha sürükleyici oluyor evet. The notebook ve ayni yildizin altinda filmlerini izlemistim lakin kitabini okumadim.
1|0
0|0
the_StarryNight | Kültür & Sanat konusunda 233 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Etkilendiğim akıldan geçen düşünceler olduğu için kitabını okuduysam film illa ki hayal kırıklığı oluyor
En İyi Erkek Görüşleri