En İyi Erkek Görüşleri
Birleşik Arap emirliklerinde yaşarım, Almanya'da yaşamam..
Devamlı kapalı hava, devamlı yağmur yağan coğrafyada nasıl yaşam sürüyorsun yavrum, için sıkılmıyor mu senin..0|00|0
Kendilerinin laiklik ve demokrasi ülkesi olduğunu bağıra bağıra yırtınan sarı kralların Ülkesini neden Hıristiyan Demokrat Parti Yönetiyor?
0|00|0- Hepsini GösterDaha Az Göster
Demokrasi zaten laiklik temellidir ya da tam tersi. Örneğin Orada Birisi İSLAM partisi Kursa 3 güne Şüpheli Şekilde Kapatılır. Bunu geçmişte yaşamış bir toplum. Şu anki İslam'a Bakış Acıları bunu gösteriyor zaten. Nitekim Demokrasinin Olduğu Yerde Bir Dini Temsil Eden Parti Başa Geçmemeli. Hani Herkesin Söz Hakkı Olacaktı Diye Sorarlar Adama
Şimdiye kadar CDU bence almanyaya zarar vermedi bu yüzden kalmalarinda bir sorun görmüyorum
En İyi Kız Görüşleri
- Gizli Üye
1 orada Türk olmak nasıl bir şey nasıl davranıyorlar
2 insanları nasıl
3 çikolataları neden bu kadar güzel 😍0|00|01 onlara karşı saygılı ve sistemi bozmaya calismazsan sana karşı hangi ırktan olursan ol iyi davranırlar
2 insanları çalışkandir
3 çikolatanın için de Serotonin var bu mutluluk hormonu seni mutlu ediyor bu yüzden- Hepsini GösterDaha Az Göster
Zor herkes geçemiyor dördüncü sınıfta seni notlarına göre üç farklı okula ayırıyorlar eğer yüksek okulu tutturursan 8 sene sonra iyi bir diplomayla notuna göre bir bölüme girebilirsin
- Görüş sahibi
Birde mesela Türkiye yabancı vatandaşlar A okumak için ayrıyaten bir sınav yapıyor ya onlar İelts ve toefl ımı dikkate alıyor sadwcw
Ben biraz düşündüğünu söyleyen başkalarının ne düşündüğünu takmıyorum. Almanlar için bu garip bisey çünkü onlar alışkın değil açık sozluluge
- Görüş sahibi
Utangaçlar mı yani ki brnce bu srnin onların gözünde dikkat çekici kılmaz mı burda olsa öyle olurdu söylemek istediğini söyleyen cesur insanları severim
- Gizli Üye
Merak ediyorum neden oradaki türk tipleri hep aynı tarz.
0|00|0
Yağmur çok güzel bir de kar benim Hoşum gidiyor