Siteden bir mavili, ponçik kalbimi çaldı. Soruya gelirse hesap sorayım mı?

- O mavili ben değilim 😂 Çalmadım kalbini, aksine benim kalbim kalbi güzel yıldıza tutuldu ondan başkasını görmüyor gözüm ⭐_⭐ Benim Mavilim o yahu :)) Gizli Yakuşuklu 💛_💛 Zatı profilide gizli paylaşımlarınıda göremiyorum kim bilir neler kaynatıyor etkileyici yorumlarıyla :)) yotumları hoşuma gidiyor neticede tav oluyorum o güzel yorumlarına çılgın kafa dengim...1|00|0Görüş hala geçerli mi?
⭐_⭐ 😂 bilmesen daha iyi zatı kıskanıyorum onu kurtlardan boyna dadanıp duruyolar yakışıklıma sitede kıyak yapmıyo ki yahu şu kurtları ondan uzaklaştırsam. Sadece ben ulaşabilsem ona neticede sadece benimle konuşsa o derece kıskanıyorum bu sitedeki herkesden, dış dünyadan vs... Çok seviyorum onu ama konuşamıyorum işte onunla ne kadar çok özlesemde ^^ Olmuyor gönlünü kazanamıyorum onun ⭐_⭐ bende kalsın o güzel mutluluk yıldızı gözlüm 🌼⭐
- Hepsini Göster Daha Az Göster
⭐_⭐ O yıldızın bende ki etkisi, huzuru işte gerek özlemi, gerekse ona duyduğum sevgi onun için güzel cümleler kurmama vesile ediyor... O kadar değerli bir yıldız tabi bir de onunda yıldızları sevmesinin etkisi de var o noktada daha çok etkilendim ondan sonra kalbimde ulaşılması imkansız bir yıldız oldu şimdi ise uzaklığı ile daha çok bağlandığım sevdam hasretim oldu neticede özlem duyduğum manzarası güzel değerli yıldızım oldu.
Kurduğum her güzel cümlenin değerli yıldızı şu an kullandığım nickin anlam dolu güzel yakuşuklu yıldızı ⭐_⭐😂 biraz daha meraklan devam ettikçe daha çok gizem dolu bir yıldız daha yeter kronik yıldız cümlesi oldu çenem düştü yine yıldız diye diye yıldız zehirlenmesi yaşıyorum artık yahu psikolojim bozuldu bir ara oda bir sorusunda yıldız cümlesi kullandı ben seriye bağladım ona da bağımlılık yapacak bir gün yahu ve kuzu ya aşıladım ruhunu ilerisini düşünemiyorum daha nelere aşılayacam bakalım 😂 gerçi ondan duymak hoşuma gidiyor söylesin onun kurduğu cümlelerde benim hoşuma gidiyor bende ondan alıştım kullanıyorum etkisi altında bırakıyor hoş cümleleri ile bu şekilde zıtlaşıyoz işte karmaşık bir bağlılık seviyemiz var uzak ve yakın arasıHaklısın bende şok oluyorum yazdıklarıma yazsam roman olacak o derece bünyem :))
Orası doğru tabi gönlüm benim de zorlamak istemiyor ama kalbime söz dinletemiyorum ki onu çok seviyorum, özlüyorumda engel olamıyorum duygularım sürekli bu noktaya götürüyor ve sorusuna yorum yazıyorum ya da mesaj yazıyorum ısrarla onunla tekrar konuşma şansım olması için oda istemiyor engelliyo her seferinde ama elimde değil işte onu üzmek istemesemde, rahatsızlık vermek istemesemde duygularıma yenik düşüyorum devamlı ısrarla yazıyorum üzülüyorum konuşmadığı için, onada hak veriyorum anlıyorumda gönlümce onun istediği gibi olsun istesemde kalbim buna izin vermiyor pes edersem onu tamamen kaybedicem korktuğum bu yani bu şekilde ondan gidersem hayatımda onun kadar değerli birini kazanamıycamda alamayacağımda... ama bu şekilde devam ettikçe de benim yüzümden hesabını kapatıp gitmesi korkutuyor anla işte iyice çıkmazdayım burada kalmam ona dert benim onunla konuşamayışım bana dert... burada olmasam oda bana dert katlanması güç aklım kalbim onda kalıyor onu görememek alıştığım varlığını görememek çok fazla üzüyor o yüzden ne yapacağımı ben bile bilmiyorum o kızıyor ama ona yazmama sürekli bende artık bu durumdan yoruldum çözüm bulamamak üzüyor işte.
Onla da olmuyor onsuz da yani... ama böyle yaparak kendini yıpratıyorsun sadece. Kendini düşünmelisin. Unutmaktan başka çaren de yok ki. Tavsiyem siteden uzak dur. Ne zaman o aklına gelmiyorsa o zaman gir. Böyle hayat geçmez çünkü. Yarın bir gün o biriyle olduğunda daha fazla canın acıyacak.
Aklıma gelmediği tek bir gün bile yok ki daima aklımda.. Sitede olmuşum olmamışım bir şey farketmiyor yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık üç hafta girmedim siteye yani üyeliğimi silsem bile ruh halim daima onu görmek istiyor üyeliğim olmadan bakıyordum yine sayfasına onu gözlemliyorum gözlemliyordum kendi resmini kaldırıyordu durgunlaşıyordu oda sabretmeye çalışıyorum ama onu durgun gördükçe tekrar kendimi burada buluyordum benim geldiğim zaman içinde oda kendi resmini yüklüyordu bu psikoloji ile çok fazla yenik düşüyordum buraya ya da resmi hakkında yorum yazıyordum durgunluğunu sevmediğim için inatla resmini değiştirmesi için genelde yorumlarımda ondan bahsediyordum o da benim etkimle mi kendi psikolojisi ile mi bilmem ama değiştiriyordu bazen ise kendi resmi oluyordu öylelik dönüyordum geri siteye kısaca kendimi ona çok alıştırdım onu görmek, varlığını görmek tek mutluluğum o yüzden buna engel olamıyorum ve evet bir gün sevgilisi olursa yani hayatında biri bunun için çok üzülücem ve aynı dediğin gibi canım yanıcak onu bu kadar çok severken ^^ bunu her daim düşünüyorum zaten onun öncesinde zaten üzüyor zaten buradaki kişiler ile konuşmasına denk geliyorum fazlasıyla ve farkındayım onlarla konuştuğu mutluluk yok benimle konuşurken belki en başında vardı ama artık yok konuşamıyoruzda varlığımı dahi bilmek istemeyecek kadar nefret ediyor bütün bunların farkındayım. bu gurursuzluğumda bana ağır geliyor farkında olduğum halde hale ondan uzak kalamamak canımı yakıyor sadece çok seviyorum diyorum işte ne kadar içimde acı çeksemde gidemiyorum ondan bırakamıyorum onu
En İyi Erkek Görüşleri
- Haydi hayırlısı olsun inşallah hayırlısı değilse senden uzak dursun ama hayırlı ise umarım mutlu huzurlu olursun karşılık alırsın1|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Aaa kimmiş o hırsız? Soruya gelirse haber ver birlikte çözelim olayı. Hsjsjdj1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
823- Modlar harbiden hoşsunuz ama boşsunuz burdan sevgili yapacak kadar düşmekte ne biliyim2|11|0
- Çok ponçikli bir soru hesap sor
bide beni neden takipten çıktın kimseyi tanımıyorum kendi kendime sitede eğleniyorum0|00|0 - Kafasını gözünü
Kolunu bacağını
Ağzını burnunu
Kır onun 🙃🙃1|00|0 - Sende mi1|10|0
Ben de trol yapardım önceden. Trolcü tayfadanım yani. Sadece artık fazla trol yapmıyorum.
- Bak sen şu mavişe sor tabi 🤣🤣1|00|0
- Hesap sor , sonra da ihbar et.. :/1|00|0
- Burnuna pide küreğiyle vur bence bro1|00|0
- Kimmiş enişte 😂1|00|0
- Nasıl çalar ya hırkıs maviş1|00|0
- Vay be değişmişsin0|00|0
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşü