Uyumayı çok seviyorum ya da uykusuzluğa katlanamıyorum.. Özellikle sabah erken uyanmak büyük işkence benim için.. Malum, kış mevsiminde bu daha fazla ortaya çıkıyor..
Haftanın 6 günü çalıştığımdan 1 güne sığdırmaya çalışıyorum uykuyu.. Gecesinde de geç uyuyunca artık geç uyanmamak imkansız neredeyse.. Bazen 10 bazen 12 saat oluyor bu..
İlginç olan, erken uyanınca isyan etmeme rağmen kendime gelme sürem daha kısa oluyor.. Uykusuz olduğumu yine hissediyorum ama halsizlik, mayhoşluk hali daha erken son buluyor.. Geç uyanınca baş ağrısı bile oluyor.. Akşama kadar bitkin oluyorum..
Erken kalkmaya alışığın genelde 7:30 gibi uyanırım 8:00 gibi hazırlanırım 8:30 iş başı yaparım. Hafta içi düzenli olunca hafta sonu yatmam gerekirken alışkanlık peşimi bırakmıyor ve erkenden yine kalkıyorum. Bunun en güzel yanı ise tüm gün bana ait oluyor.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_Maidetta_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
O an benim " sıfat'ül-eşgal“ saat kaç diye sorsalar biz hangi yıldayız derim. ://
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
KıyametAlameti | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Gündüz uyuyor gece ayaktayım. Kendime gelme sürecim hızlı sayılır. Bugün tur bindirip yarın kalmayı düşünüyorum başarabilirsem ama yarın yine gece uyumam öyle bir kör düğüm 😁
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Mapustayım | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş