Vazgeçmem gerekiyorsa eğer, evet kolay vazgeçerim. Kolay vazgeçmem içinde aşırı duygusal düşünmüyorum, düşünürsem vazgeçemem çünkü biliyorum. Her ne kadar kolay desemde illaki zorlandığım anlar oluyor. Çünkü değer verdiğin birini hayatından silmek bazen hiçte kolay olmuyor. Bu durumda ben daha çok olaya ve sonuça odaklanıyorum. Önce konuyu önüme bakıp artı eski yapıyorum. Vazgeçmem gerekiyorsa eğer, yapacak bir şeyim yok vazgeçmek zorundayım diye kendimi önce ikna edip kabulleniyorum. Sonrası zaten kolay oluyor, iş kabullenmek.
Üyeadıalmadım | Kişilik & Karakter konusunda 187 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Bu soruya öylesine cevap vermek olmaz. Yani insanlardan kolay vazgeçen biriyim evet ama bu karşımdaki insanın yaptığı hatalar, bana karşı samimiyetsizliği, yalanlarına ve en önemlisi de içimin onu kabul etmesi ya da etmememisine göre değişiyor. Yalanlarını yakaladığım insandan bırak uzaklaşmayı nefret ediyorum. Kendini akıllı sanması herkesi canım yerine koyması o kadar ucuz geliyor ki bana o tip bir insanla iletişime devam etmem neredeyse imkansız. Ya da yapmacık ve sahte hareketleri olan biri ne kadar iyi olursa olsun olmuyor.
Yani uzun lafın kısası insanlar kolay vazgeçilecek kadar kolay olursa çok kolay vazgeçerim. 😊
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş