Oskar Wilde, "Davranışlar kelimelerden daha fazla konuşur daha çok şey ifade eder" diyerek beden dilinin önemine dikkat çekmiş. Beden dili; sözcüklerin kullanımı, ses tonu ve empati ve iyi bir ses tonu sizce de iletişimde büyük bir öneme mi sahip?
Güncellemeler:
4 ay
Detayda yazım hatası olmuş ne zaman getirecekler düzenleme olayını çok rahat ederiz 🤦🤦
Pulsarr | Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Beden dili konusunda bazı özellikler gelistirilebilirken limbik beyinin yönettiği beden dili özellikleri kontrol edilemez. Kişiler üzerimdeki etkisi tahmin edilemezdir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
AşkıÖldürmek | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Hareketler sözlerin süsleri gibi adeta. Seni seviyorum bile desek buna üzere yürüyerek yaptığımız zaman sert bir his çağrıştırır insana.
Hangi kitap bilmiyorum ama bir kitapta okumuştum, mesela insanın beden dili ne söylediğinden daha önemli. İnsanların çoğusu tam olarak karşısındakinin ne dediğini umursamıyor, beden dili ve o konuyu anlatış tarzı, duruş, ses tonu vb. o konu hakkındaki fikirlerini 180 derece döndürebilmeli sağlıyor. Sözün özü ne söylediğinden çok nasıl söylediğin önemli.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ѵαℓεɳƭเɳσ | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Yarıdan fazlası etki olarak beden dili etkisidir etkileşimde. Bütün özelliklerin odak noktası olarak geçer. Karşı tarafa güven de verebilir veya vermeyebilir de konuşurken.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ikizterazi | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Çok önemli kimi zaman öyle önemli ki insan insanın dediğini anlamıyor el hareketlerinden anlamaya çalışıyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
merhabakitty | Kişilik & Karakter konusunda 398 görüş paylaştı.
Xper 7
4 ay
Beden diline doğru olduğuna inanıyorum belli eder ne düşündüğünü ne hissettiğini hareketleri ve tepkileriyle
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
4 ay
Ben de ellerimi çok kullanırım konuşurken Bakişimla koca bir orduyu susturabilir, tebessümümle ölüye can verebilirim, biraz abartı oldu ama neyse 🤦
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
EmirAdakul | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76