Her şeyin ön kötüsünü düşünen biriyim, bunu inkar edemem fakat durduk yere ya da canım sıkıldıkça oturupta düşünmem. Belli olaylar sonucu oluyor daha çok, düşüncelerimin içinde kendi kendimi boğduğum çok zaman olmuştur...
Zaman zaman felaket senaryoları geçiyor kafamdan mesela gece uyumadan önce özellikle.. Sonra kendimi toparlıyorum.. Keyifli günler..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 21,8b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
pek bir şey düşünmüyorum akışına bıraktım her şeyi saldım gitti
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Saddov | Kişilik & Karakter konusunda 5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Hayır olmuyor. Kendim yazıp, çizen birisi değilim, olanı görür ve yorumlarım.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Şiirselbiri | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Merhaba Benim bunu yapabilmem için yalnız kalmam gerekmiyor işte sorun da orada
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Kişilik & Karakter konusunda 16,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Ben hep iyi senaryo yazarım
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Hayatİstanbul77 | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Hiç böyle şeyler düşünmüyorum...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_Maidetta_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Düşünceleri hayali kurgulara sevk edip, kendini bitab etmediğin sürece senaryo kurmak güzeldir. İnsan bir yola adım atarken, girdiği yolun bir çok olasılıksal handikapını düşünür. Düşünceler insanın esiridir, olumsuz düşüncelere kendini kaptırmak ise düşüncelere esir eder bireyi. Ben öyle senaryolar kurmam ben bir şeyler planlasam kursam bile yine yaşayacağımı yaşarım. Düşündüğümüz şeyler iyi olursa ve yaptığımız iş hedefine ulaşırsa zaten sıkıntı yoktur. Kötü ihtimalleri, hedefininize giderken yolunuza çıkacak aksilikler karşısında bi planınız olsun diye düşünürsünüz.
Yalniz kalmak hesap yapmak, en rahat en dogru karari vermek icin en uygun zamandir..
İyiyi de kötüyü de yalnizken ve kafamiz rahatken ve benim icin genelde gece olur.. Her seyi dusunuruz. Sınırımız, sinirlanmamiz yok..
Şunu şöyle yapsaydik daha iyi olurdu, böyle yapsam nasıl olur kafamizda kurariz. Sonuclarini da tek tek senaryosunu oynayip, fragmanini izleriz. Zamanimiz oldugu icin de her detayi ince ince hesap ederiz..
Bazen öldüğüm senaryoyu bile kurmuslugum olmustu..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Tatmınator89 | Kişilik & Karakter konusunda 234 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Hayır zaten onca kötü yaşanmışlık veya zor durumlar oluyor bide kendime neden senaryo yükleyim ki sakince kafa dinlemeye yönelirim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ѵαℓεɳƭเɳσ | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Arada oluyor ama kötü olay demeyelim duruma. Sonuçta imtihan dünyası diyerek hallediyorum kendimce. Öyle uzun uzadıya kalmam bu rollerde.
En İyi Kız Görüşü