Hepimiz uykuyu çok severiz gün bazı saatlerinde de uyuruz ve herkes uykusundan güzel bir şekilde uyandirilmak ister ama maalesef bazen her istediğimiz olmuyor 😄. Çoğu zaman babalar yüzünden uyaniriz ya da evi birbirine katan kardeşlerimiz yüzünden uyaniriz güzel uykumuzdan..Bazense ne olursa olsun güzel uyaniriz mutlu uyaniriz Peki siz genellikle hangisiniz mutlu uyanan mi , sinirli kızgın uyanan mi?
Güncellemeler:
3 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Uykuyu çok seviyorum.. Kendi yatağımda uyumalıyım ayrıca.. Aksi halde kaliteli uyuyamıyorum.. Kafamda karmaşıklık olmamalı. Planlanmış herhangi bir konu da.. Stresten uzak uyuyup öyle de uyanmalıyım..
Uykusuzsam, her ne olursa olsun keyfim kaçar, enerjim düşer, canım sıkılır.. En az 10-12 saat uyumalıyım enerjik olmam için.. Çevremdekilere de negatif enerjimi yayar, ömür törpüsü olurum.. Yorgun olurum, içimden sevdiğim şeyleri yapmak bile gelmez..
O halde hangi şanssızla karşılaştıysam üzülürüm onun adına.. Gün boyu çekilmez olurum..
niceness | Kişilik & Karakter konusunda 2,9b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Sabahları gergin oluyorum açıkçası. Şen şakrak olabilmem için gerçekten o sabaha çok iyi şartlarda uyanmış olmam lazım. Herhangi bir şeyin heyecanı, mutluluğu güne güzel başlamama neden olabilir.
Sinirli, huysuz, aksi, lanet olanlardanım. Kendime gelmemde çok fazla zamanımı alsa da yine de hallediyorum bir şekilde. Genelde sabahları kimseyle konuşmam ve insanların da bana tek kelime etmesini istemem. Sanırım yeni bir güne başlamış olmanın verdiği bir sinir bu...🤷♀️
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
redkit_089 | Kişilik & Karakter konusunda 532 görüş paylaştı.
Bilge
3 ay
Erken uyanırsam genelde sinirli oluyorum ama ukumu alınca pamuk gibi olurum
En İyi Erkek Görüşü