LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 11,2b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
İçimde tam bir Polyanna var. Her şeyin er ya da geç düzeleceğine, istediğim gibi olacağına ve sonunda mutlu olacağıma inandırır beni. Olumsuzlukları da düşünür bir kenarda bekletirim ama kendimi olumlu düşünerek motive etmeyi daha çok seviyorum.
SadeTurkKahvesi00 | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Eskiden düşündüğüm her şeyde bir negatiflik arardım her zaman olumsuzu düşünürdüm en mutlu anlarda bile hani derler ya çok güldük kesin ev ikiye bölünecek o hesap olurdu ama şimdi ki bende o anda yaşadığım duyguyu olduğu gibi kabul ediyorum iyi bir duygu ise içeri girmesine yok değilse etkilenmeden geçip gitmesine izin veriyorum. Eski alışkanlıktır kötüyü düşünüyorum diyelim kendimi teskin etmek yerine neden böyle düşündüğüme bakıyorum sonra o düşünceye kapılmadan devam ediyorum yapmam gereken şeyi yapıyorum.
Sosyetic_SheqiiL | Kişilik & Karakter konusunda 3,7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
İçimde bi felaket tellalı var. En çok sevdiklerimle alakalı durumlarda ortaya çıkıyor. Hatta aşırı evhamlıyım. Sevdiğim birinin başının ağrıması bile benim içime oturuyor. Bu felaket tellalı ortaya çıkınca :D annemin beni öldüresi geliyor zannımca. Dünyanın sonu gelmişcesine saçmalıyorum bazen 😛 neyse onlar beni öyle kabul etmiş. Arayınca o telefona çıkılmazsa “niye çıkılmıyor telefona” diye babama çemkirdiğim doğrudur
lotus-patra | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Önceden evet ama son zamanlarda hayır. Rahatsızlık vericek şekilde rahatım. Etrafımdaki insanların bile dikkatini çekiyor bu durum. Ayarsızım ben bir ortam yok.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Hanjinx | Kişilik & Karakter konusunda 792 görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Herkes iyi düşünürken ben kötü, Herkes kötü düşünürken ben iyi düşünürüm. Herkes cesaretliyken ben korkak, Herkes korkakken ben cesaretli davranırım.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Hayatİstanbul77 | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Hersey yolunda giderken tersini asla düşünmem. Fakat bir sorun hissedersem o sorun büyür. Durduk yere de böyle bir şey hissetmem..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 21,8b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
her şey güzel giderken ben her zaman en kötüsünü düşünürüm çünkü güzel şeyler bana fazla geliyor ve hep en kötüsü oluyor..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
54srp | Kişilik & Karakter konusunda 7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Her daim bir köşede duruyor felaket tellalım. Hiç olmadık zamanlarda "sürpriz ben burdayım" diye karşıma çıkıyor 😬😬
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Kişilik & Karakter konusunda 15,9b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Hayır hayırlı padişah vardır
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Ayhan67 | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Bazen
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ouzinyo | Kişilik & Karakter konusunda 6b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Var, maalesef
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Rossalindaa | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Eskiden çok yaşıyordum bunu. Her güzel giden anımın bir şekilde bozulacağını düşünürdüm. Tedirginliklerim anı yaşamama engel olurdu. Şimdi bunu aştım, artık yaşadığım anın tadını çıkarıp güzel olan durumlara odaklanıyorum. İçinden çıkamayacağım, çözümü olmayan, bitmeyecek hiçbir şey yok ölüm dışında. Pozitif düşünüp, bu şekilde yaşıyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Yâvheheeya | Kişilik & Karakter konusunda 970 görüş paylaştı.
Yoda
3 ay
Icimde bir felaket tellali yoktur mutluysam mutluyumdur icten ice kotu olacak demem 🌞
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş