O kalbi kıranlar bir daha isimleri anılmamak üzere geçmişe gömülür ancak kırıkları birleştirip, onaran, ruhumuzu iyileştirenler bir gün hayatımızdan çıksa bile hep aklımızın, kalbimizin bir köşesinden kalır.
MadagaskarAslanı | Kişilik & Karakter konusunda 5,5b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
İyi hafıza insanı delirtir. Benim hafızam iyidir normalden çok daha iyi. Gördüğümü duyduğumu unutamam. Çok çok kafama iyice vurulması lazım belki kayıp ederim. Aksi halde unutkanlık olmaz bende kimseyi unutmam ama bana kötü yapıldı diye de kin nefret tutmam. Geleceğime odaklıyım olan oldu biten bitti.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Sosyetic_SheqiiL | Kişilik & Karakter konusunda 3,7b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Kalbimi kıranları unutuyorum. Unutmazsam kendime boşuna yük edinmiş olurum zaten. Kalbimi onaranları, zor anımda yanımda olanları asla unutmam. Görüşmesemde, aramız açılmış olsa dahi unutmam. Dertleştiğim insanların, dostum dediğim insanların yeri her zaman baki
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
SwordOfDemocles | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
3 ay
Kalbimi kıranlar da arşivimde yerini alır, onaranlar da. Birinciler analarıyla, ikinciler anılarıyla anılır.
_Maidetta_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
İkisinide yeri geliyor unutuyorum. Unuttuğum zaman insan olduğumu hatırlıyorum. Hani yalan/yanlış öğretilen bir öngörü var ya insan iyilikleri unutur diye başlayan. Ben bugün üzüldüğüm şeylere, yarın gülebiliyorum. Bugün sevindiğim mutlu olduğum şeyler yarın beni üzebiliyor. Ayakta durmamı sağlayan tek şey. Bu bir yol ve o yolda yeri gelecek eleştirdiğin insanlar elinden tutacak, yeri gelecek herkesi karşına aldığın insanı eleştireceksin. Hayat kırgınlarıyla, kırılganlıklarıyla güzel. Bugün kırdığınız birisine siz tecrübe olurken, yarın kırıldığınız birisi size en yakın tecrübe oluyor..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Need4Read | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Master
3 ay
İkisini de unutmuyorum çünkü eğer unutursam geçmiş tecrübelerimin geleceğimi de etkilemesine fırsat vermiş olurum. Ama daha çok kalbimi kıranları unutmuyorum sanırım, bunu tamamen bir savunma refleksi olarak gerçekleştiriyorum. Yani onlara karşı herhangi bir duygum kaldığı için değil..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Redamancy-4 | Kişilik & Karakter konusunda 13,7b görüş paylaştı.
Master
3 ay
Genelde kıranları unutmuyorum çünkü şöyle bir gerçek var mesela bu bilimsel olarak da kanıtlanmış bir insan yaşadığı mutlu şeyleri güzel şeyleri unutuyor genelde kötü şeyler hep hafızada kalıyor mesela şu anda bana sorsan birkaç yıl önce bana iyilik yapmış insanların adını bile hatırlamam ama kötülük yapmış zorbalık gördüğüm insanları hayatta unutmam kötü bir şey ama gerçekler böyle Keşke herkes iyi olsa kimse kimseyi kırmasa ama maalesef hayat
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Rossalindaa | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Ben de iyileştirici güce sahip insanları daha unutulmaz görüyorum. Kalp kırmak kolay maalesef, hassas olunanı dikkate almamak yetiyor. Oysa o kalbi iyileştirebilmek emek, sabır gerektiriyor. Ve bunu yapabilen insanların yeri çok başka oluyor elbette.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
suumisali_ | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Bana beni kazandıranları unutmam mümkün değil. Onlar hep dualarımda.
Diğerleri de unutulmaya, silinmeye mahkumdur. Öyleleri dua almaz ve Allah'a havale edilir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
HuysuzlukAbidesi | Kişilik & Karakter konusunda 436 görüş paylaştı.
Xper 7
3 ay
İkisi de duruyor bir köşede... Bazı konularda fil hafızalıyım, intikam almam ama iyi ya da kötü yapılanı da unutmam.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
nordun_gadasi | Kişilik & Karakter konusunda 10,3b görüş paylaştı.
Master
3 ay
Selam gadası 🙃
Kalbi kıranlar unutulup gidiyor. Ama gel gör ki o kalbi tamir etmek isteyenler hiç unutulmazlar listesinde ilk sıralarda yer alıyor.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Zeusser | Kişilik & Karakter konusunda 61 görüş paylaştı.
Xper 6
3 ay
Güzel bir söz vardır: Sen düşerken iki kişiyi unutma. Bir, seni iteni; iki, seni tutmaya çalışanı.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Manquer | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Kıranların yeri yok ne anılarımda nede aklımda. 2. Her zaman kıymetlidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2024Birinciler analarıyla, ikinciler anılarıyla anılır.
kahkaha attım
🤣
Keşke herkes iyi olsa kimse kimseyi kırmasa ama maalesef hayat
Diğerleri de unutulmaya, silinmeye mahkumdur. Öyleleri dua almaz ve Allah'a havale edilir
Kalbi kıranlar unutulup gidiyor. Ama gel gör ki o kalbi tamir etmek isteyenler hiç unutulmazlar listesinde ilk sıralarda yer alıyor.
Aman kıranı*
insanlar umursanmaya hatırlanmaya ve düşünülmeye layık değiller