Öfke bazen bizi hiç olmadığımız birine dönüştürebilen, güçlü bir duygu diyebiliriz sanırım. Hepimiz öfkemizi farklı durumlara, farklı boyutlarda gösteririz. Siz hangi konularda öfkenize hakim olamazsınız, en son neye öfkelendiniz?
Bugün baya öfkelendim sebebi de enayi yerine koyulmaktı sinirlendiren kişi de akrabam. Başımıza ne geliyorsa hep yakınlardan akrabalardan geliyor uzaktaki insanlar zarar veremiyor dibimizdeki zarar veriyor. Sorduğumda bilmiyorum ben almadım diyip enayi yerine koyan aldığını bizzat gördüğüm kişiler sinirimi bozuyor. Bize ait olan bir şeyi alıyor başta ben almadım diyor sonra o benimdi diyor ya cidden bazı insanları anlamıyorum Allah herkesi akrabalarının pişkin yüzsüz olanlarından korusun sinir olmamak elde değil.
Benim öfke problemim var. Galiba çok baksızlığa uğradığım için ya da burcumdan kaynaklı. Benlik bir şey olmasa bile bir haksızlık olduğunda susamıyorum. En sonda kendi hayatımla ilgili bir şeye sinirlenmiştim
Metrobuse bindim kampüse gitmek için çok sıra vardı kapı açıldı herkes bindi birkac zenciler itikleyerek geçti benim ülkemde benden önce oturdular ayakta gittim 🤦♀️
En İyi Erkek Görüşü