Uzun zamandır planlarını askıya almak zorunda kalmış biri olarak merak ettim. İster günlükte ister uzun vadede olsun planları olmadan adım atmayan mı, yoksa spontane yaşayıp kendini o ana bırakanlardan mısınız?
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 21,8b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
plan yapmayı pek seven birisi değilim ben spontane yaşıyorum hayatı çünkü şu söz her şeyi özetliyor aslında hayat sen plan yaparken başına gelendir..
durum bu kadar net iken plan yapmak geleceği planlamak belki hiç göremeyeceğin günlerin derdine düşerek bu günü kaybetme bence saçma geleni yaşamak en iyisi birkaç seçeneğin elbette oluyor hangisi kafana yatarsa onu gerçekleştiriyorsun en nihayetinde diye düşünmekteyim :)
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
niceness | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Spontane yaşıyorum. Planlı, programlı olunca da işler yine belirlediğin doğrultuda ilerleyemeyebiliyor. Bu yüzden çok büyük meseleler söz konusu olmadığı sürece spontane yaşamak yaşamın en stressiz yolu diyebilirim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
MadagaskarAslanı | Kişilik & Karakter konusunda 5,5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
İşimde planlıyım, sosyal hayatımda plansız. Ansızın aklıma gelir yaşarım, yaparım.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Citroen7 | Kişilik & Karakter konusunda 72 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
Genel olarak günluk planlara sadik kalamiyorum. Özellikle atandiktan sonra tamamen evcimen oldum😄
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Arag0rn | Kişilik & Karakter konusunda 508 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Uzun vadeli ve kısa vadeli planlarım var elbette. Ama hayatı spontane yaşamayı seviyorum. Bu şekilde daha heyecanlı 🙂
En İyi Kız Görüşü