Aslında daha çakı, cırt (plastik kelepçeyi ucuza almak istiyorsanız elektronikçiye gidip abi cırt var mı demeniz yeterli olacaktır) USB bellek, anahtar, kurşun kalem, tükenmez kalem, yara bandı ve muştacağzım vardı ama kısa kestim...
Ayyy yok artık😂😂😂 Üniversite için askeriyeye hazırlanıyor ve boş kaldıkça dışarı çıkıp birine bir yardımım dokunur belki diye dolanıyorum. Çook yankesiciyi tutup karakola götürmüşümdür. Çok boş kalırsam da parkta oturup insanları okumaya çalışırım.
Yok yok korkma hiç. Ben yolun ortasında bir genç kızı taciz eden adamın burnunu kırarım gerekirse. Hiç sorun değil. Polislerle kanka olduk zaten artık. Ama etinde sütünde insana neden dokunayım ki
Henüz hazırlanıyorum önümüzdeki sene başlayacağım İnşallah kazanırsam. Bana veya daha mantıklı bir şekilde 155’e iletebilirsiniz. Ben de kulağından tutup oraya götürüyorum çünkü:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
147Allah kabul etsin?
İnş hocam
Ne hocası ya…😂
Oldu o zaman grşz ahahahahah
Aslında daha çakı, cırt (plastik kelepçeyi ucuza almak istiyorsanız elektronikçiye gidip abi cırt var mı demeniz yeterli olacaktır) USB bellek, anahtar, kurşun kalem, tükenmez kalem, yara bandı ve muştacağzım vardı ama kısa kestim...
Meslek yankesicilik galiba? Ahahaha
Ayyy yok artık😂😂😂 Üniversite için askeriyeye hazırlanıyor ve boş kaldıkça dışarı çıkıp birine bir yardımım dokunur belki diye dolanıyorum. Çook yankesiciyi tutup karakola götürmüşümdür. Çok boş kalırsam da parkta oturup insanları okumaya çalışırım.
Ben senden korktum ya ahahah
Yok yok korkma hiç. Ben yolun ortasında bir genç kızı taciz eden adamın burnunu kırarım gerekirse. Hiç sorun değil. Polislerle kanka olduk zaten artık. Ama etinde sütünde insana neden dokunayım ki
İnsan falan ayıp oluyor… hahahaha
Kusura bakmayın tavşanprens bey
Önemli değil askeriye okuyan hanımefendi sataşan olursa size şikayet edebilir miyim? Ahahahha
Henüz hazırlanıyorum önümüzdeki sene başlayacağım İnşallah kazanırsam. Bana veya daha mantıklı bir şekilde 155’e iletebilirsiniz. Ben de kulağından tutup oraya götürüyorum çünkü:)
Yok ben torpil isterim öyle olmaz ahahaha
Ellerim kanunen silah sayılıyor. Fazla zorlayamam...
o zaman şöyle yapalım sen bana vur ben devlete dava açayım parayı kırışırız? ahahahah
Devletimden para tırtıklayacağıma fakirlik içinde yaşarım
Devletimizde bizden tırtıklıyor boş ver bişi olmaz ahahaha
Hahahaahha
Hahahaha
Napim etraf beyinsiz dolu jsjsjs
Burası türkiye ne bekliyorsun… ahahaha
Ne kitabı
neyse boş ver
"Cüzdan telefon, sayılmaz arkadaşlar."
Ayakkabı olsun o zaman ahahah
Dur bunu da not alayım güncellemeye haahahaha
Sen ne olsun istiyorsun söyle bari bilek ahahsjs