Evet ama eskisi gibi onun yaşadığını herkese belli etmiyorum Bazen unutuyorum belli etmemem gerektiğini, fakat hatırladığımda hemen kendimi geri çekiyorum Çünkü o çocuğun yaşadığını öğrendikleri zaman, herkes onu incitiyo, kırıyo, üzüyo, ağlatıyo... Böyle devamke ;)
Bazen görüyorum iyi hissettiriyor. Bazen ise ortalarda yok. Ben genelde neşeliyimdir. Gülmeyi severim. Bazende olmuyor o çocuğu kenarda oturmuş sakince olanı biteni izlerken buluyorum.🤷♀️
AşkıÖldürmek | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
El birliği ile onu içimdeki karanlık odaya kitlediler. Uzunca bir süre orada kaldı. Sesini kimse duymadan bir gün ışığına rastlamadan kaldı. Kimsesiz ve üşüyordu. Ama bazen beni de mutluluk buldu. Bende o odanın güneşliklerini araladım ara ara. O da aydınlandı. Sesi daha çok çıkmaya başladı. Onu hissetmeye başladım duyunca bende. Zaman zaman yine öyle oluyor. Sesi arasıra kesilse de yine sevinmesi için aydınlıklar vuruyor yüzüne.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
Hayatİstanbul77 | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
İçimdeki çocuk hala yaşıyor ve bu aralar coşmuş durumda🤣😅 malum memleketteyim ve ağaç tepelerinde yollarda erkek kardeşim yeğenlerim ve babam ile eğleniyorum. YAŞ kaç olursa olsun ben hep böyle olacağım, kim ne demiş umrumda değil. Yerine göre çocuk yerine göre olgun bir kadınım...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
54srp | Kişilik & Karakter konusunda 7,1b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Herkes el birliğiyle yok etmeye çalıştı ama elimden geldiğince korumaya çalıştım onu. Kırıldığında küssede hayata barıştık tekrar ikimiz birden. Ara ara ikimiz yok oluyoruz yorulduğumuz zaman sonra yine beraber küllerimizden yeniden doğuyoruz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 11,2b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Hâlâ yaşıyor, cıvıl cıvıl 🦋
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
MadagaskarAslanı | Kişilik & Karakter konusunda 5,6b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Hiç büyümedi
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gölgesizkarakter | Kişilik & Karakter konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Yaşıyor, insanların tuhafına da gitse o çocuk ben ölene kadar yaşamaya devam edecek. Anime de izleyeceğim, çizgi filmde, karikatür de okuyacağım, banane.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
ÖyLeLi | Kişilik & Karakter konusunda 259 görüş paylaştı.
Xper 7
5 ay
Dünya ve güneş sistemindeki bütün gezegenler toplansa yinede öldüremezler 💃💃💃😂😂 Yani bazen bayılır olabilirr ama toparlanır benim miniğimm sjsjsj
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Mandarinia | Kişilik & Karakter konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Master
5 ay
Kimsenin görmediği, bilmediği 90'lı yıllardaki bir mahallenin içinde bazen de bir evde yığınla oyuncak arasında kendi başına öylece duruyor. Dışarı çıkarmıyorum, ortalık kötü.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
feriskus | Kişilik & Karakter konusunda 626 görüş paylaştı.
Xper 7
5 ay
Her gün tazeliyorum içimdeki çocuğu tazelemezsem yıkılırım
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Biröylebirböyle__ | Kişilik & Karakter konusunda 742 görüş paylaştı.
Guru
5 ay
İnsanlarinda payi büyüktür saolsunlar ama bende yaşatamadım onu
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
DoğmayanGüneşim | Kişilik & Karakter konusunda 335 görüş paylaştı.
Yoda
5 ay
Yaşamadılar çocukluğumu elimden aldılar kısacası ben hayata 1-0 geriden başladım
En İyi Kız Görüşleri