Illecebrous | Kişilik & Karakter konusunda 4,3b görüş paylaştı.
Master
9 ay
Kendim dışında kimseyi uğratmadım diye düşünüyorum. Bir şekilde hep yapılanlar yüzünden ben hayal kırıklığı yaşadım. Karşımdakilerin vicdan yaptığını da hiç sanmıyorum aksine z. yağı moduna geçtiler
Hayır uğratmadım, bunun için ekstra bir çaba sarf etmedim neysem o oldum her zaman da. Hayatım boyunca hep hayal kırıklığını kendim yaşadım. Yalan vaad etmek duruşuma çok ters. Sert bir mizaca sahip olmama rağmen bunu bir türlü başaramıyorum. Ağzımdan çıkan sözler yaptığım davranışlar hepsi akıllarda bir tahmin usulünde yer alıyor zaten. Bu konuda vicdanım rahat çok şükür hayatım boyunca da kimseye hayal kırıklığı yaşatmam.
Uğratmışımdır illa ki ama bu hiçbir zaman öylesine bir kırıklık olmamıştır. Mutlaka o kişinin bende bir yarası vardır ki acımasız davranmışımdır. Mizacım serttir ama kolay kırılabiliyorum. Hayatımdaki insanlarda buna göre davranmalı. Aksi halde kırılan ben olunca, davranışlarım değişmeye başlıyor. Sonrasında onların değimi ile bir sürü hayal kırıklığı.. Umurumda mı? asla. Herkes hak ettiği yerdedir bende.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Saddov | Kişilik & Karakter konusunda 5b görüş paylaştı.
Fenomen
9 ay
Daha önce hayal kırıklığına uğradım ama aşk konusunda değil. Ben başkalarını uğrattığımı hatırlamıyorum. Belki o kadar umrumda değildir.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 10,6b görüş paylaştı.
Fenomen
9 ay
Daha çok hayal kırıklığına uğradım..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
La-vita-è-amore | Kişilik & Karakter konusunda 969 görüş paylaştı.
Guru
9 ay
Hayır. Hiç öyle hayal kırıklığına uğrayacak şeylerim olmadı... Buna gerek duyacak bir adam değilim. Bam bam tipi, ne ise gelen karşılarız göğsümüzde... Bırakalım da onları, yalanları olanlara, gizli kapaklı diyalogları olanlara bırakalım...
. . . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '' .
Kimseyi hayal kırıklığına uğratmadım. Kimsenin hayal kırıklığa uğramaması için bir çaba da göstermedim. Bendeki potansiyel neyse onu göstermeye çalıştım her zaman. Bahsettiğin hayal kırıklığı, güven kaybı ya da karşı tarafı suistimall edip beklemeyeceği sonuçlar doğurmaksa, bunun adı ihanete girer zaten. Ne aldatırım, ne de aldatan insanın yanından geçerim.
maalesef uğrattım ama en baştan söylemiş olmama rağmen yine de uğrattım. şimdiki aklım olsa daha farklı olurdu. bunlar yaşanmasa şimdiki düşüncem de olmazdı belki de ufff kafam karışıyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Ayhan67 | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Master
9 ay
Çok uğratıldım ve halada uğratılmaya devam ediyorum ama asla uğratmadım uğratmıcak karakterim ve yapım gereğiyle
En İyi Kız Görüşü