Artık bana kim ne kadar gelirse bende o kadar gidiyorum. Başta çok yakın olup da belli bir zaman sonra, diğer arkadaşlarına daha yakın olduğunu görüyorsam birinin uzaklaşıyorum.: ) beni aradın ulaşamadın mı, müsait olduğumda dönmüyorum. Bu iki yüzlülük değil, kimin tavrı nasılsa bende onu uyguluyorum. Bazen birilerine çok gitmiş gibi hissediyorum veya onun beni düşündüğünden daha çok düşünmüş gibi, daha çok değer veren taraf benmişim gibi, mesafeyi ayarlıyorum. Çözdüm artık bazı şeyleri. Yine yakın dediğim insanlara bazı derdimi çok paylaşmışımdır mesela, ama bakıyorum bu kişi çok çok üzgün olduğu hiç bir durumu benle paylaşmamış, üzüldüğü, içine kapanacak kadar büyük durumlar paylaşmadı mı benimle, yine mesafeyi ayarlıyorum. Artık kimseye derdimi paylaşmıyorum. En yakınım ancak kardeşim. Zaten bu hayatta kimseye güven yok arkadaşlar. Kimseye yok. Artık kim bana ne kadar gelirse, yolum, tavrım, gönlüm tamamen o şekilde.
Buna ayna stratejisi diyorlar. Ben de iyke davranıyorum ama artık çok çabuk soğumaya başladım cidden hickimsem kalmadı ve sejir değiştirdimz komple yalnız kaldım. Neden bursaya geldim diye düşünüyorum. Umarım değerimizi bilen karakterli insanlarla tanışırız ya
Ne kadar az beklenti o kadar rahat kafa. Senin çevrene koyduğun bu tavır, bir nevi sitem gibi bişi. Onlardan fazla beklentin olduğu için ve beklediğin gibi olmadığı için bu şekilde tavırlar almaya başlamışsın. Eğer beklentin olmasaydı bu durum seni rahatsız etmezdi. Benden sana nacizane bi tavsiye. Kimseye tavır koyma, kimseden de bi beklentin olmasın. Böyle yaptığını sürece çevreni de kaybetmezsin, bir beklentin olmadığı için onların tavırları da seni etkilemez.
Soran
9 gü
Düşüncelerin için teşekkür ederim. Yoo hayır kimseye tavırlı değilim. Herkesle konuşurum, ama samimi düzgün olanlarla yakın olurum. Tabiri caizse tek olurum, ama sevmediğim bir ortamın içinde katiyen olamam. Mizacıma ters bir kere. Benim sitemim, yakın olduğum insanların biraz düşüncesiz olmasıydı. Bazı arkadaşlarımdan yaşça büyüğüm mesela, bazı hareketlerin saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Bir süre bakıyorum, görüyorum, düşünüyorum, hep ben koşuyorum hep ben savaşıyorum gibi hissediyorum işte o zaman G.. biraz dur, hep sen yapamazsın, insanları hep sen düşünemezsin, biraz da onlar seni düşünsün, onlar seni arasın diyorum. Sitemim biraz vefasızlığa sessiz bir cevaptı yani:)
En İyi Erkek Görüşleri