Arabanın kaputunu açtığımda yumurta buldum. Daha öncede bodrum katta bulmuştum. uzerinde Arapça gibi yazılar vardı. Evde cevşen diye verilen şeyin içini açtığımızda arapca gibi yazılar vardı imama gösterdim büyü yapılmış dedi. Bu büyülerde cinlerin etkisi nedir?
Hoca cevşen diye verilen o şeyi denize at dedi bizde attık. Bodrumda bulduğum yumurtayı bir tarlaya doğru fırlattım, geçen arabada bulduğum yumurtayı çöpe attım. Arabada bulduğum yumurta kırılmıştı ve içi çürümüştü
Insallah. Evde huzur kalmamıştı. Evden uzaklaşınca hem işler düzeldi, hemde aileye huzur geldi
Milennay | Kişilik & Karakter konusunda 855 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
Rüyamda bana seslenen biirileri oluyor. Kendiimi uyurken görüyorum, yatarken. Kendisini görmüyorum ama benle konuştuğunu duyuyorum. Bu cin mi değiülmi şiimdi sjjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Büyünün gerçekleşmesi cinlerin sayesindedir. Büyüyü bozmadan ellemeden hocayı çağırmalıydın.
Hoca cevşen diye verilen o şeyi denize at dedi bizde attık. Bodrumda bulduğum yumurtayı bir tarlaya doğru fırlattım, geçen arabada bulduğum yumurtayı çöpe attım. Arabada bulduğum yumurta kırılmıştı ve içi çürümüştü
Tamamdır bişey olmaz inşaAllah.
Insallah. Evde huzur kalmamıştı. Evden uzaklaşınca hem işler düzeldi, hemde aileye huzur geldi
Cinler birşey anlatmaya veya birşey öğrenmeye çalışıyor olabilir sizden.
Bana soru soruyordu ama ne sorduğunu hatırlamıyorum. Suçlar gibiydi. Ayrıca sesi erkek sesiydi
Çoğunla psikolojik olabilir.
Cin olma ihtimali daha az.
Sagol dostum
Boynuzları var çok ama çok küçük burunları biraz daha büyük ve eğri saçları kadın olanlarının çok uzun.