semxsem | Kişilik & Karakter konusunda 3,1b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Yeminle bu boy kompleksini burada öğrendim Bu boy meselesi gençleri çok yıpratıyor Kimi kısayım diye dertleniyor sende uzunum diyorsun anlam veremiyorum bu yükü üzerinizden atmalısınız zira boşu boşuna yaşamınızı heba ediyorsunuz
1|0
0|0
Soran
12 gü
Evet farkındayım ama elimde değil inanın aylardır 19 yaşında biri olarak dışarı çıkmıyorum ailem de olayın farkında bana yalvarıyorlar çıkmam için.. herkes kıs bütün kızlar ben aşırı uzun kalıyorum yanlarında
Bende 192 boyumla insanları ürkütüyorum bazısı diyor ki işte sen birden karşımıza çıkınca dağa çarpacak gibi oluyoruz diyorlar boş ver insanların ne dediğini eğlenmene bak sen hem belki çok güzelsin diye vücuduna bile bakıyor olabilirler
evette bunla dışarı çıkamamanın alakası ne polis uzunlarımı görüyor diyosun merak etme benim yanımda gezdirdiğim arkadaşlarımda uzun sefa 188 oğuazhan 191 bi tane furkanımız var minnoşum benim 170
Soran
12 gü
Ne güzel benim arkadaşlarım hep 165.. kaç yaşındasın sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
212Bu boy meselesi gençleri çok yıpratıyor
Kimi kısayım diye dertleniyor sende uzunum diyorsun anlam veremiyorum bu yükü üzerinizden atmalısınız zira boşu boşuna yaşamınızı heba ediyorsunuz
Evet farkındayım ama elimde değil inanın aylardır 19 yaşında biri olarak dışarı çıkmıyorum ailem de olayın farkında bana yalvarıyorlar çıkmam için.. herkes kıs bütün kızlar ben aşırı uzun kalıyorum yanlarında
Sen hava atacağına tam tersi komplekse girmişsin ilginç
Benimde yeğenim var seninle yaşıt hatta senden uzun maşallah havasıda yerinde
Boyum uzun insanlar garip garip bakıyo bende rahatsız oluyorum
Bende 192 boyumla insanları ürkütüyorum bazısı diyor ki işte sen birden karşımıza çıkınca dağa çarpacak gibi oluyoruz diyorlar boş ver insanların ne dediğini eğlenmene bak sen hem belki çok güzelsin diye vücuduna bile bakıyor olabilirler
Gerçekten mi
evette bunla dışarı çıkamamanın alakası ne polis uzunlarımı görüyor diyosun merak etme benim yanımda gezdirdiğim arkadaşlarımda uzun sefa 188 oğuazhan 191 bi tane furkanımız var minnoşum benim 170
Ne güzel benim arkadaşlarım hep 165.. kaç yaşındasın sen
20
yalnız ben hala anlamadım dışarı çıkamamanla bunların alakası ne
Konik değil
Komik*
Tamam kızma
Bak negüzel uzun boylusun sinderella gibisin cık dışarı gez dolaş eğlen kendine haksızlık etme uzun boylu olmak cok güzel birsey
Ama ben kızım sen erkeksin
Takip et beni
Garip garip bakıyorlar uzaylı görmüş gibi
Sen abartıyorsun biraz rahat ol hergün çık yürü markete git eve kapandikca sorunun devam edeceğini unutma
Komik değil
Başka bir açıklaması olamaz çünkü bunun en mantıklı şey buydu.
Ama çok uzunum herkes garip garip bakıyo
Beğendikleri için bakıyor olmasın? Niye kötü algılıyorsun ki? Boyun gayet iyi bence.
Gitmeyi düşünüyorum
normal değil. Boyun uzun olabilir. Bu güzel bi özellik. Aşırıda uzun değilsin bakma türkiye boy ortalaması kısa