Hedeflerine ulaşmasi mümkün olmayan kişilerden bahsetmiyorum hedefi kalmamış kişilerden. Yani mesela fakirsindir zengin olsan mutlu olursun ama zengin olma ihtimalin yok, bundan bahsetmiyorum. Zengin olsan da fayda etmeyeceği yürek yarasından bahsediyorum. Üstelik o kişi gelse de olmaz olması mümkün değil ama ölüyorsun işte. Hiçbir şey mutlu edemez beni artık
Güncellemeler:
12 gü
Güncellllll
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32İşte senin muhtemelen ilki. İlk grup soruda yazdığım. Yani aslında ucmasa mutlu olucan. Ama beni şimdi kral yapsaniz dünyanın en zengini yapsanız bütün kadınları koynuma verseniz mutsuzum işte çok mutsuzum düzelmez asla. Hiçbir şey istemiyorum.
ilk grupda degilim cünkü yazar bu sözüyle hedef koysada ulasamayacaginin imkansizligini anlatmistir.
Ulasirsan mutlu olursun ama diyorum işte
İmkansız olmasa yani
Her insan gibi benimde imkansizlarim var hayatta
o imkansizlar birgün gercek olur ve bende hala ayni kafada olursam belki mutlu olurum ama o zaman nezaman gelir mechul
simdilik imkansiz
Senin kurtuluşun var kardeşim benim yok. Of cildiricam intihar etsem annem ölür kesin ölür üstelik öte dünyada ne bok başıma gelir bilmiyorum ama böyle yaşanmıyor hiçbir şey istemiyorum hiçbir beklentim yok. Ne para isteğim ne güç isteğim ne başka hiçbir şey
Niye zamana birakmiyorsun? zaman neleri siler neleri unutturur
intihar aciyi bitirmez aciyi baskasina aktarir
bu site nolmus böyle her 10 kisiden 9u intihar düsünüyor oyuncak gibi olmus hayat
İntihar etmesem de ot gibiyim hiçbir şeyden zevk almıyorum ki hiçbir şeyden ve alacağımı da sanmıyorum dostum
Hayatina mavi hap kirmizi hap olarak bakman ne üzücü
ama hayat 2yoldan ibaret degildir, insan yinede bildigi ortamdan ayrilmamali
ve suda var
genellikle fakirlerin ana gidasidir; umut
sende eger dersen ki umut edecek bir seyim kalmadi- ki dersin butun intiharcilarin klasik sözüdür.
O zaman sadece kendine zaman ver ve yalniz olmadigini bil bizde coktan öldük dünyada ama gömülmeyi bekliyoruz sende bu hayat motosuyla bakabilirsin belki hayata
belki psikologa görünsen iyi olur ailenle, akrabalarla, arkadaslarla vakit gecirmeye bak.
Adım atmak istemiyorum artık gerçekten. Eskiden dediğin gibiydi şimdi öyle değil
Yazdim
Boşver kardeşim alay etmeni istemem kutsal gördüğüm şeylerle
Alay etmeyi sevmem. Anlatman için de zorlamam sen bilirsin kardeş
Eyvallah kardeş