YasayanAydinlik | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Olmasi gerektiği yerde benimle, bazen bakıyor ki ben kaçamiyorum o kaçıp gidiyor ama sonra bakıyor ruhum olmadan hiç yapamıyorum sabr etmek bizden gerisi Allah'tan diyip geri geliyor😊
Gitgeller yaşıyoruz ister istemez. Önemli olan tekrar anda buluşmak olsa gerek 😌 Allah sabrımızı artırsın bazı şeyler özellikle çekilecek gibi değil çünkü
Kesinlikle her zorluktan sonra bir güzellik elbet vardır 😊 Haklısınız güzel bir son olacağını bilmezsek Rabbimize olan inancımız olmazsa bu alemin pekte çekilir yani yok
Mrjager | Kişilik & Karakter konusunda 297 görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
benimki muhtemelen kutuplarda falan , soğuk hissediyorum şu aralar
Anladım zaten ilk olduğunuzu da farkettim. Baya eskilerdenim uzun zamandır girmiyordum. O kadar katı kurallı bir yer değil öyle basit şeylerde banlamazlar.
İnan bana benim hiç derdim yok diyen bir insan tanımam. Kendilerini kandırmasınlar. Derdi büyütmek de sıkıntı. Derdin ilacı da insanlarla dertleşmek. Ben çoğu kez arkadaş ortamında dökülüyorum çok iyi geliyor. Burası da bir nevi öyle. Gerçi herkes insanların derdini dinlemek değil de seviye kasayım puan kasayım derdinde. Bir kere yazıyor bir daha yazmıyor. Uğraşmıyorlar uğraşanlar az.
Ben dertleşirken dostlarımı derdimle hemhal ederim. Bu derece konuşurum düşünün yani şiddetini. Yaş aldıkça şunu anladım ama konuşmak çözüm değil ve içimizde olan sancılara deva değil. O sancıların esas sebebi bulunmadıktan sonra her çaba boşa pedal çevirmek gibi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
48Gitgeller yaşıyoruz ister istemez. Önemli olan tekrar anda buluşmak olsa gerek 😌 Allah sabrımızı artırsın bazı şeyler özellikle çekilecek gibi değil çünkü
Amin amin
Zor olmazsa imtihan olmazdı derler bu yüzden bu kadar zorlaniyoruz bu kadar çekilmez geliyor bazı şeyler sanırım
Haklısınız. Zorluğu sonununda bir o kadar güzel olacağının işareti aynı zamanda. O güzel son hürmetine inananlar katlanıyor bunca eleme
Kesinlikle her zorluktan sonra bir güzellik elbet vardır 😊
Haklısınız güzel bir son olacağını bilmezsek Rabbimize olan inancımız olmazsa bu alemin pekte çekilir yani yok
Bahar gelemedi bir türlü belki ondandır
bugün kar yağdı yıldım artık baharı geçtim güneş görmek istiyorum içim soldu
Acele etmeyelim. Şimdi kar gitse diye bekleriz kar gider bu kezde gelmesini bekleriz
Tam olarak çelişkiler yumağıyız
Gerçeklik duygusunu kaybetmekten korkar olduk
Evet öyle malesef
Mis gibi taze bir çay ya da kahve ve yanında kestaneler 😌 önümüz nasipse bahar diye umutluyuz. Çokta kötü bir yerde değiliz sanki
Yani haklısın
Yeni penceler almak mı lazım acaba
Öyle gibi gözüküyor
Very dangerous a thing
Sadece ingilizce yazma yorumunu kaldırırlar :D Tehlike de bizim işimiz napalım
Aaa neden kaldırılır?
Tehlike yerine sükuneti sahiplenmek lazım değil mi?
O da olabilir :)
Daha önce çok kullanmıştım her seferinde kaldırıldı :D şu an son durum ne bilmiyorum halen geçerli olabilir
Siz daha iyi birsiniz tabi buraları. Zaten İngilizce konuşmaya gelmedimde kullanıcı adınızla bağlantılı bir cevap vermek istemiştim 🤗
Anladım zaten ilk olduğunuzu da farkettim. Baya eskilerdenim uzun zamandır girmiyordum. O kadar katı kurallı bir yer değil öyle basit şeylerde banlamazlar.
Anladım. Banlarlarsada kendileri bilir ne yapayım uğraşacak halim yok
Heç yani çokta tın :D
Tınlayacak hal mi kaldı? Çok gerekli olmadıkça suskunları oynuyoruz
Derdimiz çok gibi sanki :)
Çok dersem hadsizlik olur. Olanı çoğaltıyorum kötü olanı bu
İnan bana benim hiç derdim yok diyen bir insan tanımam. Kendilerini kandırmasınlar. Derdi büyütmek de sıkıntı. Derdin ilacı da insanlarla dertleşmek. Ben çoğu kez arkadaş ortamında dökülüyorum çok iyi geliyor. Burası da bir nevi öyle. Gerçi herkes insanların derdini dinlemek değil de seviye kasayım puan kasayım derdinde. Bir kere yazıyor bir daha yazmıyor. Uğraşmıyorlar uğraşanlar az.
Ben dertleşirken dostlarımı derdimle hemhal ederim. Bu derece konuşurum düşünün yani şiddetini. Yaş aldıkça şunu anladım ama konuşmak çözüm değil ve içimizde olan sancılara deva değil. O sancıların esas sebebi bulunmadıktan sonra her çaba boşa pedal çevirmek gibi geliyor
İçimizi kemiren şey bazen belirsizlik. Acaba duygusu. Allah yardımcımız olsun 😩
Bazen belirsizlik
Bazen nasıl dolduracağımızı hale tam olarak keşfedemediğimiz boşluk
Amin cümlemizin
Birçoğunun aslında
Tribe girdim şarkıyı kıskandım😂
Farkettim
Kalmaz olur mu
Hala nefes alabiliyoruz ya
Tabi nefes onuda almasak ya
Buzullar Kralı
Bir gün bilecek miyiz