Arkadaşlar bizim durumumuz çok iyi. Yani her istediği olan şımarık kızlar olur ya bir dediği iki edilmeyen o tarz yetiştirilmiş biriyim. Ablamlar bu şekilde yetistirilmediler o zamanki alilemin kafa yapısı yüzünden. Annem de anneliği bende tattigi için beni bu şekilde yetiştirmişler. Ama ben hep böyle gerçek mahalle kızlarına ozguvenli sıcacık ailede büyümüş çocuklara çok özenirdim hala da öyleyim. Kırmızı oda Nazlı nin hikayesi gibi ama ondan daha az güçlü ve daha az özgüvenliyim beni birinin seveceğine pek inanmıyorum aşmak için uğraşıyorum da. Sizce böyle en iyisini istemem maymun iştahlilik görgüsüzlük müdür. Bi tanıdığım var benden 4 5 yaş büyükler ve ilişkilerine çok imreniyorum öyle güzel ( 19 yaşım ) sizce kabul olur mu çok ümitsizim kendimden
Whisky_Chocolate | Kişilik & Karakter konusunda 926 görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Herkes en iyisini en mükemmelini ister. Ama bazen mükemmel olan mutlu etmeyebilir. Bu yüzden sen seni mutlu edebilecek, birlikte hayatı paylaşmaktan keyif alabileceğiniz, hiç sıkılmayacağın bir eş dile. Birlikte mutlu olduğun, uyumunuzun hiç bozulmadığı bir evlilik mükemmeldir. Kusurlarını görmezsin.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
6 gü
Iste ben bunu diledim zaten bu dediğin en mükemmel olmuyor mu ki zaten. Ama ben haketmedigimi dusunuyorum iste
Karşındaki kişinin enlere sahip olmasını istiyorsun herkes ister ama illa öyle birini arıyorsan ve sen öyle değilsen bu senin bencilliğin ve karaktersizliğin
Soran
6 gü
Aslında istediğim kişi karakteri olgun gerçekten sadık dürüst bir insan. Eli yüzü düzgün olsun. Kendi karakterime pek güvenmiyorum sevilecegime inanmıyorum sanirim
Senide severler kendini geliştirmeye bak sen kendinin farkındasın düzeltmeye çalış karakterini 🙂
Soran
6 gü
Kendimin farkındayım evet dediğin doğru ama kişiliğim oturmadigi için birde kendimi pek sevmediğim değerli bulamadığım için napacagimi bilmiyorum. Dua eder misin benim için
Sende diğer herkes kadar değerlisin tabiki dua ederim umarım istediğin bir kişiyi bulursun ve kişiliğini oturursun 👍
Soran
6 gü
Cok teşekkür ederim buna cok ihtiyacim vardi ❤
Gizli Üye
6 gü
Benim anlamadığım ablanlara öyle olan aile sana nasıl farklı oldu seni prenses gibi yetiştirdi
0|0
0|0
Soran
6 gü
Annem küçük yaşta evlenmiş 17 de. Ablamlar da işte o zaman doğmuşlar aralarında 4 yaş var. Annem küçük olduğu için annelik duygusunun o zamanlar olmadiginu anneliği bende tattigini söylemiş ablamlara. Bende simartarak her dediğimi yaparak yetiştirmeyi tercih etmiş işte. İki türlü davranış da çocuk için berbat bence de napalım olan olmuş
Görüş sahibi
6 gü
Hmm seni kaç yaşında doğurdu
Soran
6 gü
35 yasinda
Piçfendi | Kişilik & Karakter konusunda 247 görüş paylaştı.
Hayat senin hayatın Ben sadece söyledim. Hayata karşı katı olursan alacağın geri tepki de o ölçüde katı olur
Soran
6 gü
Aslında çoğu şeyi farkediyorum ama sanırım hala sindiremedim. Bilmiyorum belki de bilgiden de ziyade tecrübe gerektir biraz da. Hayata karşı katı değil de biraz ümitsizim sanirim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş