Hangi konularda yeteneksiz olduğunuzu düşünürsünüz? Beceremem hayatta dediğiniz bir şey var mı? Kimse mükemmel değil tabi ki ama bende incecik hamur açmayı beceremem😬 Kendimden başkası gibi davranmayı zerre beceremem, basketbol oynamayı hiç beceremem ohooo daha yazmıyım bence 🤦🏻♀️🎈
Kuaförlerin yaptığı işi takdir ediyorum. Gerçekten saç konusu benim hiç yetenekli olduğum bir konu değil. Rutin olarak saçlarını evde boyamaya kalkan yakınlarıma hayret ediyorum. Ya yanlış yaparlar da saçlarına bir şey olur diye. Ben korkuyorum, onlar gülüyor :D Hiç beceremem hiç..
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
AtomunÇekirdeği | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Master
13 gü
Galiba elimde para tutmayı pek beceremem :) Nirde bir kupa bardak görsem alırım. Özellikle sarı renk ise hiç dayanamam :)
Sirocider | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Yalan konuşmayı ve yalakalık yapmayı beceremem, resim çizmeyi, iltifat etmeyi beceremem.
1|0
0|0
OurangMedan | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Canımın istemediği bir şeyi hayatta beceremem, angarya işler özellikle.
1|0
0|0
Blackman77 | Kişilik & Karakter konusunda 134 görüş paylaştı.
Xper 6
12 gü
Flört etme konusunda oldukça beceriksizim. Arkadaşlarım kendilerine oldukça kolay bir şekilde kendilerine flört bulurken ben 4-5yılda bir buluyorum. Ve genelde kız teklif etmediği sürecede red almam çok olası. Normalde aptal veya yaşadıklarından ders almayan bir insan degilim. 110 ıQ puanına sahibim.(turkiye ortalamasinin 21 puan üstünde) INTP kisilik ozelliğine sahibim. (Dünyada sadece %1'lik kesim) Ancak bu konuda yenilikci bir bakış edinmem gerekiyor. İlerisi için birsey diyemem fakat şu an ve yıllardır bu konuda oldukça kötüyum.
0|0
0|0
1randoman | Kişilik & Karakter konusunda 853 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Hiç beceremem diyebilmem için önce o işi denemem gerekir. Deneyip de yapamadığım bir iş olmadı çok şükür şimdiye kadar.
0|0
0|0
54srp | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
İncecik hamur merdane yardımıyla açıyorum ama şekli annemin yaptığı gibi muntazam olmuyor baya bi girintili çıkıntılı oluyor 😬😂
1|0
0|0
_StarryNight | Kişilik & Karakter konusunda 355 görüş paylaştı.
Xper 6
13 gü
Bu tamamen istememle alakalı bir durum. İsteyipte beceremediğim bir olmaz ama istemezsem şuradan şuraya adım atmayı bile beceremem
Şu bitcoin falan varya parayı çoğaltma taktikleri hayatta onları beceremem , bide internet sitelerinden yok kuponla yok başka şeyle bedavaya gelen ürünleri
0|0
0|0
lenii | Kişilik & Karakter konusunda 7,3b görüş paylaştı.
Master
13 gü
yapamam dediğim ne varsa yapamadım , insanın kendisini bilmesi de güzel bir şey
En İyi Kız Görüşü