Başkalarının düşüncelerinden kolayca etkilenir misiniz?
20
9
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
Sinakaplan | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Master
13 gü
Selam :)
Başkalarının düşüncelerinden kolayca etkilenebilen birisi olmadım. Ben çoğunlukla kendi bildiklerim ile hareket ederim ve etkilenmem Bana söylenenleri iyice tartıp düşünürüm ve ona göre karar veririm
Herkesi dinlerim, dinlemekten zarar gelmez Yorumları ciddiye almadan önce dinlediğim kişiye de bakarım İşe yarar bi şeyler varsa süzgeçten geçiririm ve en son kararı veren ben olurum
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Etkileneceğim durumlar var etkilenmeyeceğim durumlar var. Genelde kendi bildiğimden sapmam ama söz konusu sevdiğim ve değer verdiğim bir insansa onun fikirleri benim için önemlidir ve bu yüzden çok ısrar ederse kararımdan döndürebilir. Fakat kararımdan dönmem için mantıklı bir gerekçe ile gelinmesi lazım yoksa her seferinde kararından dönmek bana göre bir öz saygısızlıktır.
0|1
0|0
Hanjin | Kişilik & Karakter konusunda 715 görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Verilen her tavsiyeyi öncelikle denemek için çabalarım. :) uygun değilse kendi doğrularıma yönelirim , kaybettiğim zaman olur ama kazanırsam daha güzel..
2|1
0|0
ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Kafama koyduğum veya kabullendiğim bir şeyse neredeyse hiç etkilenmem. Eğer karşı tarafın düşünceleri daha mantıklı geliyorsa etkilenirim.
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 5,3b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Etkilenirim aklıma yattıysa
0|1
0|0
54srp | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Başkalarının fikrini alırım ama kendi doğru bildiklerimden de vazgeçmem çünkü çoğu kişi verdiği fikri kendi çıkarlarına göre veriyor eğer çok ikilemde kalıyorsam ailem dışında kimsenin fikrini almamaya çalışırım
0|1
0|0
Irene_Sofia | Kişilik & Karakter konusunda 920 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
İnsanların söylediklerini dinlemiyorum genelde.. İyi ya da kötü tavsiye verip kendilerince konuşup duruyorlar istedikleri kadar tavsiye versinler ben hep kendi bildiğimi yapıyorum bu yüzden etkilenmem.
Kendi doğrumu bir kenara karsimdakinin düşüncesini bir kenara koyar tartar degerlendirir sonunda karar veririm. Sert düşünceye sahip değilim görüşlere değer veririm.
0|2
0|0
Prof_Langdon | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Kolay kolay etkilenmem. Başkalarının görüşlerinden kolay etkilenen kişiler daha çok düşünceleri olgunlaşmamış ya da yeterince bilgiye sahip olmayan kişilerdir:
0|1
0|0
ƘƲƦƬƘıԼıƇı | Kişilik & Karakter konusunda 353 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Başkalarının düşüncesini çok fazla kafama takmam ama ailem taktığı zaman mecburen onlara uymak zorunda kaldığım oluyor
0|1
0|0
HuzursuzMavi | Kişilik & Karakter konusunda 146 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Başkalarının düşünceleri beni ilgilendirmez bu yüzden umursamam
0|1
0|0
Sunrise_sunset_ | Kişilik & Karakter konusunda 413 görüş paylaştı.
Xper 7
13 gü
Dinlerim mantıklı değilse kendi düşüncem mantıklıdır🤗
En İyi Kız Görüşleri