Bazı insanlar bu konuda çok başarılı iken büyük bir kesin başarısız. Nedeni ise geçmişten gelme bence. İstikrarın zamanla oluşacağı ve sabit olacağı düşüncesinden yanayım. Bu yüzden nasıl başlarsak öyle gider.. Sonrasında düzeni oturtmak kolay olamayabilir.Verdiğin kararlarda istikrarlı mısın? #umrumdışı
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Evet istikrarlıyım ve bugüne kadar ki çoğu başarımı da istikrarlı olmama borçluyum. Bir karar almak kadar o kararın arkasında durabilmekte (gerekirse yıllarca) önemlidir. Çünkü hayat her istediğimiz şeyi anında vermez, ta ki biz vazgeçinceye kadar. İşte o noktada vazgeçen kaybeder ama bir şekilde durmayıp devam eden kazanır. Tabi her konuda her zaman istikrarı sağlıyorum da diyemem ama genel olarak bir karar aldıysam arkasında dururum.
brownie_milk | Kişilik & Karakter konusunda 211 görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Verdiğim kararlarda istikrarlıyım. Eğer bir şeyi gerçekten istiyorsam, karar vermişsem; o kararımdan dönmem uygularım. Çünkü bilirşm ki tereddüt ettiğim anda cesaretimi toplayamam.
0|0
0|0
Suskunbiradam | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
Her kararımda istikrarı yakalayamıyorum.
0|0
0|0
Prof_Langdon | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
İstikrarlı olacağım diye yanlış verdiğim bir karardan dönmemezlik yapmam. Eğer kararımdan ve sonuçlarından eminsem, istediğim gibi sonuçlanacğına kanaat getirmişsem dönemem. Ama kararım birilerini olumsuz etikleyecek ve götürüsü getirisinden çok olacaksa kararımdan dönmekten tereddüt etmem.
0|0
0|0
54srp | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Eğer ciddi anlamda her hangi bir şeye karar verdiysem kararımdan dönmem Zaten bütün sınırları zorlanmışımdır o kararı vermemek adına Bazılarının işine yaramasada verdiğim karar son pişmanlık fayda etmiyor kararımdan dönmek için
Değilim. Çok çabuk sıkılıyorum sanki hiç başaramayacakmışım gibi hissediyorum ama dediğin gibi geçmişle alakalı bence de. Geçmişte yaşadıklarımdan dolayı aynı yolda devam ediyorum
0|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 11,7b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Verdiğim her kararın arkasında kalırım.
0|0
0|0
Tomirisss | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Verdiğim karara göre değişkenlik gösteriyor.
0|0
0|0
RubbieRolePlayy | Kişilik & Karakter konusunda 848 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Evet, istikrarı bozmam.
0|0
0|0
_Çavbella_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
13 gü
Eskiden evet şimdi hayır
0|0
0|0
majestetuncay | Kişilik & Karakter konusunda 37,2b görüş paylaştı.
Master
13 gü
sonuna kadar giderim..
0|0
0|0
kahveligünler_ | Kişilik & Karakter konusunda 2,2b görüş paylaştı.
En İyi Erkek Görüşü