Her insan elbet bir değil. Gerek dış görünüş, gerek düşünce tarzı, kafa yapısı, gerek ilgilerdi ve hobilerince her insan birbirinden farklıdır. En çok da karakter olarak.
Nasıl ki her insanın parmak izi aynı değilse, her insanın karakteri de bir değil tabiki.
Bazen, biri gelip hayatımıza girip kalbimizi kırdığı zaman, birdaha asla onun gibi birini hayatımıza almak istemiyoruz. Aslında bu konuda açık fikirli olmalı ve bir sonraki insanın birebir aynısı olmayacağını düşünmeliyiz. Ne var ki günümüz dünyasında bu biraz zor.
Pekala o zaman dönelim soruya.. Sizi diğer insanlardan farklı kılan, başka insanlardan sizi ayıran nedir? Karakterinizdeki hangi davranış ya da içinizdeki hangi duygular sizi bir başka insandan farklı kılar?
_StarryNight | Kişilik & Karakter konusunda 339 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
İnsanlar ya bulunduğu kabın şeklini alır ya da kendi şekli zaten vardır. Bana uzaktan bakarsan her kaba uygun gibi gelirim çünkü her kaba uyabilirim ama sadece yakından bakarsan detaylarda asıl şeklimi görebilirsin. İçimde koca bir ying yang dengesi vardır kötü sayılabilecek düşüncelerimi asla yalanlamam ama beyaz her zaman galip gelmiştir. Ve bir de tepkilerim, sevinçlerim, mutluluklarım diğer insanlardan farklı
Sıradan biriyim herkes gibi.. Sıradan şeylerden keyif alır, olur olmadık şeyier gülerim zaman zaman.. Bir yanım buz sarayı gibidir çoğu zaman.. Bir yanım çocuk şairin dediği gibi.. Zor sevdiğimden, sor vazgeçerim.. Sıradan biriyim.. Sıradan biri olmama rağmen kesişmez kimseyle hayatım..
aslında bana çocukluğumdan beri farklı diyorlar ve farklı kılıyorlar. fakat bunun nedenini bilmiyorum. galiba beni farklı kılmalarının nedeni başka insanlardan farklı düşünceler kurmam.
1|0
0|0
nomorebets35 | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
cokda klasik bir insanım oyle farklı falanda degilim ama vicdanlı hakka hukuga inanır öylede yasarim :)
En İyi Kız Görüşü