- Genel olarak cana yakın ve sıcakkanlı birisiyim. O olabilir.1|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
5499- Aslında bunu hiç düşünmemiştim.
Kendim olmayı seviyorum , yanında bulunduğum ve arkadaş olduğum herkese içimden geldiği şekilde doğal davranıyorum.
Tepkilerimi de belli ederim ama onlar için ateşin içerisine düşünmeden de atlarım.
Belki de samimiyetim beni sevilesi bir insan yapıyordur.
Hiç bilmiyorum ki beni seven insanlara sorsam daha iyi olur :)2|00|0 - Sevilesi özelliğim vardır o da bende kalsın. İnsanlar beni keşfetmeden sevmelerini istemem. Dış görünüş veya sözler yanıltıcı olabilir. Kendileri tanısın isterim1|00|0
- Her zaman sakinliğimi korkuyorum ve kimsenin işine karışmıyorum bu beni sevilesi yapıyor.3|00|0
- Sevilmeyen özelliğim var mı yok tabiki..
Cenaburabbulalemin yaratmış işte bir mucize 😀1|10|0 - Bilmiyorum sevenlere sormak daha doğru diye düşünüyorum.2|00|0
- Sevilince yanıtlıcam.5|00|0
Ha kişilik karaktermiş ben aşk sorusu sandım. Seviliyorum çünkü doğru biriyim. Kötü de olsa doğruyu söylerim giden gitsin fark etmez. Merhametliyim hayvanları çok severim nerde nasıl davranacağımı ne konuşup konuşmayacağımı iyi bilirim. Duruşum serttir ama hayatıma aldıktan sonra eğlenceli yönümle tanışırlar tabi hepsi ile değil. Bu yüzden seviliyorum
- Hepsini Göster Daha Az Göster
- Kibar ve saygılı oluşum.1|00|0
- Muhabbetimi iyi bulurlar1|00|0
- öyle bir özelliğim yok1|00|0
- Bilmem ki... Ama bir arkadaşım şey demişti bana "İşte senin bu yönünü seviyorum , insanları dinliyorsun , karşındaki sana kolayca açılabiliyor." Bu olabilir herhalde çünkü gerçekten de insanlar bana her şeylerini anlatabiliyorlar benim karşımda gerilmiyorlar. . Bir de çok açık sözlüyümdür. Bazen bu özelliğim aleyhime işliyor , bazı insanların bu özelliğimden hiç memnun olmadığına da eminim ama açıkçası umrumda değil ben neysen oyum , kandırmaca yok. Karşımdakini kırmamak için yalan söylersem bunun ona yarar değil zarar vereceğini biliyorum. Bu beni sevilesi biri yapmıyor ama ne yapabilirim ben buyum :)1|00|0
- Ben beni sevilesi yapan özelliklerden nefert ediyorum,
Yemin ederim ki ben sevilmekten de nefret ediyorum,
Yine yemin ederim ben beni seven kişilerden de sınırsız nefret ediyorum.1|00|0Tabikide istisnalar var herkes sevemez, hele sevmediğim insanlar hiç sevemez,
Korkma her sevenden nefert etmiyorum,
Ayrıca sevdiklerim arasında sende varsın kankiş,
Ben ne dersem deyim asla üzerine alınma.
- hiç kimsenin kötülüğünü istemiyorum kimsenin işine karışmıyorum sadece kendi işimle meşgulüm sessiz sakin biriyim kimseye zararı dokunmayan sadece ailem için çabalayan biriyim0|00|0
- Iyi kalpli, anlayışlı, şefkatli, neşeli, sevimli, sorun çıkarmayan, kendini geliştirmeye çalışan bi tip oluşumla sevilirim.1|10|0
- Merhametli ve düşünceli oluşum herkes söyler ki çok iyisin düşüncelisin ama hepsi de kullanır gider :(0|00|0
- Yeri geldiğinde olgun düşünebilen yeri geldiğinde ise bir çocuk gibi eğlenceli olan biri olmam sanırım0|00|0
- İnsanların işine yaradığım kadar sevildiğimi biliyorum. Bu zamanda kimse kimseye menfaatsiz burnundan kıl bile aldırmaz.0|00|0
- Menfaat için sevildiğimizden dolayi gerçek sevgi nedir bilmedik bu yüzden göremedim kendimdeki özelliği.0|00|0
- Güvenilir, içten ve samimi olduğumu düşünüyorum. Bu konu ile alakalı güzel geri dönüşler alıyorum. Ben kendimi böyle gördüğüm için değil. İnsanlar böyle düşündüğü için söylüyorum.1|00|0
- Dürüst oluşumdan, duruşumdan taviz vermediğimden ama tabi bunu karşı tarafa sormak lazım :)0|00|0
- Karizmam ve hitabetim yani kendimi dinletmeyi bilirim.0|00|0
- Öyle bir niteliğim bulunmamaktadır lütfen başka sorular sorunuz0|00|0
- Herkese pozitif enerji dağıtmak 🙈 hepp gülerr güldürürüm0|00|0
- Çok iyi niyetliyim iyi olana karşı ama yamuk yapana taviz vermem0|00|0
- Gülüşüm, omuzlarım, merhametim, yatakta agresif oluşum.0|00|0
- Dürüstlüğüm, espiritüel yapım, vicdanlı ve farkındalik seviyemin oluşu, mutevazilik ve biraz da zekam diyebilirim.1|00|0
- İnsana insan gibi davranmam. Empati duygum çok yüksek, karşı tarafın ne hissettiğini anlayabiliyorum ve onu rahatsız etmeyecek biçimde konuşuyorum.1|00|0
- İçine kapanık birisiyim kimsenin kötülüğünü istemem aglayanla ağlarım ama sahte samimiyete guvenmedigim icin kimseye bulasniyorum1|00|0
- Eşim bunu kendisi bana her zaman söyler. Yalan konuşmam0|00|0
- Gizli Üye1 ayÖyle bir özelliğim yok. 😊 Ama herkesin en sevilesi kişiler tarafından sadakatle sevilmesini isterim. 🙏0|00|0
- Gizli Üye1 aySevilmiyorum çevrem tarafımdan. Seven olursa dış gprünüşe gpre seviyor beni gerçekten tanıyıp seven yok.0|00|0
- hic bir ozelligim yok ben sibernetik olarak sevilen biriyim biyolojik olarak degil :D0|00|0
- Benimle anlaşamayan cok az insan var eğlenceli olduğumu söylerler sanırım en ayırıcı özelliğim bu1|00|0
- Dışarıdan soğuk görünsem de, tanıyanlar tarafından samimiyetim ve güvenilir oluşum sevilir.1|00|0
- Tatlı nazik iyi kalpli düşünceli duygusal dürüst olduğum için:)1|00|0
- Kendim olmam hala insanlar karakterimin değişmesini zorlasalarda onlardan vazgeçmek daha kolay geldi1|00|0
- Gizli Üye1 ayHaha, evlat olsam eldivenle sevilmem ben yaaaaa😂😂😂
Kim sevsin beni 😂0|00|0 - Sanırım dik kafalı ve bi o kadarda dilbaz olduğum için0|00|0
- Aşırı tatlı hazır cevap zeki çözüm odaklı daha ne olsun her özelliğim sevilesi2|00|0
- Hasta olmam. Ne zaman hasta olsam herkes beni seviyor. Ama iyiyken herkes bana bir mesafeli, ilgisiz sanki.0|00|0
- Dobra olduğum için arkadaşlarım yüzüne vurmuştu bunu bir kaç kere ama sevdiklerinize dile getirmişlerdi. Ordan hatırlıyorum0|00|0
- Önce beni sevenler var mı diye sormak sonra da varsa sevenlere sormak gerekiyo ama bence eenerjik ve komik olmam olabılır0|00|0
- Sevene hiç sormak aklımıza gelmedi ki😏 bida seven olursa sorayım bunu neyimi seviyon diye0|00|0
- Özü sözü bir olmak sanırım. Olduğun gibi görünmek0|00|0
- Pek seven yoktur herhalde beni0|00|0
- Hayvanları, motorları ve sevgilimi çok seviyorum0|00|0
- Muhabbetim ve bilgim sanırım0|00|0
- Daha Fazla (93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sizi, sevilesi yapan özelliğiniz nedir?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
En İyi Erkek Görüşü