21 yaşındayım erkek arkadaşım 24 ben 24 olunca evlenme planı yapıyorum o gidip üniversite sınavına hazırlanıyor, üstüne bide benim çocuk olduğumu bazı şeylerin farkında olmadığımı söylüyor. Her şeye o kadar sinirleniyorum ki son zamanlarda ve asla böyle biri değilim
kafayı yicem laf anlatamıyorum kimseye babamla tartıştım, teyzemle tartıştım erkek arkadaşım desen ayrı alem bunaldım yoruldumm
kafayı yicem laf anlatamıyorum kimseye babamla tartıştım, teyzemle tartıştım erkek arkadaşım desen ayrı alem bunaldım yoruldumm
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44zaten mesleği var elinde fizyoterapi mezunu ama kafası o kadar karışık kı sınava giricem diyor askerliği ne yapacaksın diyorum belki polis olurum diyor
ne alakası var o zaten 2 senelik bir üniversite okudu mezun oldu. Bende okudum mezunum bu sene ve çalışıyorum şu an kendi işimde o daha askere gidecek okul okuyacak 30^da mı evlenelim
Herkes evlenene kadar hayatını yaşamak ister ve çocuğun onunde yapacagu daha muhim seyler var dedigi gibi. O cocuk senle asla evlenmez bişey daha soyleyim erkekler evlilik delisi kizlardan nefret eder seni bırakması yakindir. Bu kadar yandiysan 30 küsür yasindaki bir adam alir seni
ya bi sus allah aşkına beyninin olmadığı nasıl belli
Hahahha kimin olmadigi cok belli koca delisi seni😂😂😂
sen de bi yuru git ya
Aynen wilmoş kiz koca diye ölüyor 😂😂