Aile baskısı, iş hayatı, aşk sorunları ve sevgisizlik bunlar veya bunlardan bazıları yüzünden ümitsizliğe kapılıp yanlış şeyler yapmak istediniz mi? Yanlış şeylerden kastım inthar gibi. Ben böyle birşey istemedim hiç. Peki aranızda bu kadar ümitsiz olup inthar etmek isteyen oldu mu? Veya tüm bu sorunlara rağmen çabalamaya devam mı etmek istediniz? Çok karamsar bir soru oldu 😅
ceylinÇkObİLiYo | Kişilik & Karakter konusunda 932 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
İnsanın elinden hiçbir şey gelmemesi. Beklemek. Ne olacağını, nasıl olacağını bilmeden beklemek. O kadar fazla bilinmeyen var ki şu sıralar hayatımda. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Bir şeyler yapmak istiyorum, bu durumun içinden sıyrılmak istiyorum ama elimden hiçbir şey gelmiyor. İnsan bazı konularda aciz kalıyor sanırım. Yani evet, çoğu zaman çaresiz hissediyorum.
hayatı sevmiyorum, Dünyayı da öyle insanlara pek güvenim yok. Ailem hariç kime güvendim sevdiysem madik attılar :D Ama intihar etmek, böyle adi bir düzenin yüzünden hem de. Asla. İnsan kendisine kıymet vermeli ve saygı duymalı. Hal böyle olunca o düşünceler aklınızın ucundan bile geçmiyor.
1|0
0|0
ichwillsieg | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Bir şey yapmadım. Yapabilsem çaresiz kalmazdim zaten. İnsan zihnini bambaşka bir şeyle meşgul etmeli öyle durumlarda. Zamanla olması gereken olacağına varıyor çünkü, kabullenmek önem kazanıyor
32 yaşına geldim ama hayatımı hiç kazanamadım yaşayamadım gençliğim tamamen eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız geçti senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum çünkü utangaç çekingen içime kapanık asosyal özgüvensiz biriyim hiç açılamadım hep kapanık kaldım kendimo hep çaresiz hissettim düzelmek değişmek istedim çırpındım ama olmadı dibe battım artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1111Evet. Birçok kişi hissediyor. Önemli olan bununla nasıl baş ediyorsun. Kimileri inthar etmeyi seçiyor ne yazık ki
Baş edemiyorum.
Ama hala yaşıyorsun baş edebilirsin
Var olduğum, baş edebilmem anlamına gelmez.
İnan bana edebilirisn
Sevgisizlik en büyük çaresiz noktamız denedik başaramadık.
O derece mi
Tabikide hele kismetsizlik anlatsam hade len ordan dersin 😅
Peki o dönemde ne yaptın
Bir şey yapmadım. Yapabilsem çaresiz kalmazdim zaten. İnsan zihnini bambaşka bir şeyle meşgul etmeli öyle durumlarda. Zamanla olması gereken olacağına varıyor çünkü, kabullenmek önem kazanıyor
Neden peki
Açıklaması zor
Neden peki?
32 yaşına geldim ama hayatımı hiç kazanamadım yaşayamadım gençliğim tamamen eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız geçti senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum çünkü utangaç çekingen içime kapanık asosyal özgüvensiz biriyim hiç açılamadım hep kapanık kaldım kendimo hep çaresiz hissettim düzelmek değişmek istedim çırpındım ama olmadı dibe battım artık
Neden peki
Hayat şartları