Hepimizin sorunları, dertleri, hayat standartları, yetişme ve yetiştirilme kültürü farklı. Neler yaşayacağımızı planlasakta gidişatı seçemiyoruz yaşayarak öğreniyoruz. Acı veya tatlı bu yaşınıza kadar en iyi neyi öğrendiniz?
Hiç bir şey için acele etmemem gerektiğini çok iyi öğrendim. Ne kadar başarılı olursam olayım toplumda saygınlığımı kazanamadığım, sürece kıskanıldığımı ve kötü algılandığımı öğrendim bu sebepten aynı ortamda olduğum kim, varsa ufakta olsa diyolog yolunu tercih ediyorum. Ayrıca maddi olarak durumunuz çok iyi hiç bir zaman belli etmeyin
ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
“Hayır” diyebilmeyi çok iyi öğrendim. Önceliğimin her zaman kendim olması gerektiğini ve ne de yapsam bir başkası için değil, kendim için yapmayı öğrendim.
_LydiaMartin_ | Kişilik & Karakter konusunda 634 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Büyük konuşmamayı Herkese karşı bir parça şüphe taşımayı ama ön yargılı olmamayı Hayatıma giren insanlar konusunda seçici davranmam gerektiğini Fazla beklentiye sahip olmamayı vs vs.
Hergün farklı birşey öğretiyor. 😄
2|1
0|0
onur26vw | Kişilik & Karakter konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Esra Erol'u izleyerek, kimseye güvenmemeyi öğrendim. Sosyal medya, tanışma/arkadaşlık sitelerine artık güvenmiyorum. Özellikle sevgili arama konusunda birisiyle tanışacak olursam, yüz yüze karşılaşıp tanışmak isterim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş