Hanjin | Kişilik & Karakter konusunda 664 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Çayımı demledim ve koltuğuma oturdum. Sonrasında çalan telefonuma cevap verdim , işyerinde sorunu olan arkadaşımın dertlerini dinledim. Sanırım ben yine kendim için bir şey yapamadım , yani ben hiç bir zaman kendim için bir şey yapamıyorum ki , mutlaka kendimden önce başkası için yapacak bir şeyler çıkıyor. 🤦🏼♂️😄
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yemek yaptım...
1|0
0|0
onur26vw | Kişilik & Karakter konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Mesai arkadaşım Autocad çıktısı almak istedi. Ona yardımcı olarak azıcık unuttuklarım geri geldi. En son çıktı alalı 5 sene olmuştu ve sonradan lisansları dolunca hiç çıktı almadım. Tamamen unuttuğumu sandım, %10 unutmuşum.
1|0
0|0
Ayzıiıttt | Kişilik & Karakter konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Kahve yaptım onu höpürthdfjkkhg diye içiyorum kimse yokken sonra da ımmm nıch sesi ahaha.
Çİftruhlu | Kişilik & Karakter konusunda 75 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
hayatımı kendim için yaşıyorum. daha ne yapabilir bir insan, sizde öyle yapın. Hayatınızın merkezi iş, inanç, aile, eş, arkadaş olması. tabi ki hepsinin çok önemli yeri var ancak önce can sonra canan
1|0
0|0
musicalower1 | Kişilik & Karakter konusunda 223 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Sabah sucuklu yumurta yaptım yedim şu an aciktim ama gece 1 ve ben aciktim Midemi aldiricam ben bıktım bundan sürekli bişiler istiyor 😅
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Reçelli ekmek ve tere yağıda üzerine sürdükmü mm taze çayla olmazsa olmazım. Günün istenilen saatinde kendime yaparım yeme şansımı gün içine dağıtıyorum keyfim pek yokken gider yapar kendimi şımartırım.
1|0
1|0
pouffff | Kişilik & Karakter konusunda 733 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Ileriki meslegime donuk yatirimlar yaptim. Bugun degil de dun en sevdigim dizimi acip 2.5 bolum izledim mutlu oldum.
1|0
0|0
Karamelaaaa | Kişilik & Karakter konusunda 557 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
7845Sonrasında çalan telefonuma cevap verdim , işyerinde sorunu olan arkadaşımın dertlerini dinledim.
Sanırım ben yine kendim için bir şey yapamadım , yani ben hiç bir zaman kendim için bir şey yapamıyorum ki , mutlaka kendimden önce başkası için yapacak bir şeyler çıkıyor. 🤦🏼♂️😄
Koltuğu oturmuşsun işte oturamayadabilirdin djdjd
@Etipuffkarışık o kadar da olsun ama 😂
Afiyet olsun 😄
Saol canım😃
Ben de kahve içiyorum, şirketteyim. Kafamı dinliyorum..
Afiyet olsun 😄
Sağol canım hshs
Afiyet olsun dksjns
Teşkür 😄🧚♂️
Ricaa 🎈
şu an aciktim ama gece 1 ve ben aciktim
Midemi aldiricam ben bıktım bundan sürekli bişiler istiyor 😅
Bugun degil de dun en sevdigim dizimi acip 2.5 bolum izledim mutlu oldum.
Kendime çay içtim.
(☞゚ヮ゚)☞
afiyet olsun djsjhs
gel beraber olsun diyecemde sana dokunur 😂
ben yemiş kadar oldum sağ ol dkdjsjs
ne demek :D
Süper
İyi yapmışsın
Geçmiş olsun
Teşekkürler
😅😅😅
O bana iyi geliyor 🥰