Oha. Ama insanız sonuçta muhtaç olabilir yine mi vermezsin. Herkes bu tarz cevaplar vermiş ben ölmüşüm resmen. Ben yurtta iken samimi olduğum kızlar sürekli bizim odadan bişeyler isterdi sürekli ama saç kurutma makinesi, ütü, para herşeyi isterlerdi bir kere ceviz vermedim diye beni topa tuttular karşıma geçip şarkı söyledi biri o derece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
913Peki şuna veririm buna vermem der misin
Para mı?
Bunun sırtlanlıkla alakası yok hani ihtiyacı olur ya insanın
Oha. Ama insanız sonuçta muhtaç olabilir yine mi vermezsin. Herkes bu tarz cevaplar vermiş ben ölmüşüm resmen. Ben yurtta iken samimi olduğum kızlar sürekli bizim odadan bişeyler isterdi sürekli ama saç kurutma makinesi, ütü, para herşeyi isterlerdi bir kere ceviz vermedim diye beni topa tuttular karşıma geçip şarkı söyledi biri o derece
Siz kızları bu yüzden anlayamıyoruz. Gerçekten bizden çok farklı anlayışınız var.
Keyfimden vermedim aramız bozulmasın zaten her türlü laf ediyorlar daha da etmesinler diye yaptım ama son sene ikisini de getirmedim.
Mesela ben de karşımdaki istediği lafı etsin umrumda bile olmaz. Yapmak zorunda değilim her denileni.
Aynen en güzeli ara da olanı tamam insanız ihtiyaç hali ama yüzsüz gibi sürekli istenirse işin rengi değişir
Anladım. Biz yurtta kalırken samimi arkadaşlar! Vardı başka odada kızlar herşeylerini başkalarından kullanıyordu odacak mesela saç kurutma makinesi, ütü, kıyafet bile değişiyorlardı
Mesela nelerini vermezsin.
Mesela kıyafetimi istese vermem ama yenisini alır veririm
Samimi olsan bile mi
Samimi olsanız bile mi
Samimi olsan onun kırılacağını küseceğini bilsen bile mi
benden borç para istemişti, yüzüne karşı hayır vermem demiştim. kırılacağını düşünsem de vermem.
Oha o derece yani sebebi ne peki? Birde insanız gerçekten ihtiyacı olabilir evet bende açıkcası vermek istemem ama lazımdır belki
Gerçekten ihtiyacı olsa bile mi
Samimi olsan bilee mi
Evet yapmam yani hayır demesini bilirim
İyiymişsin o zaman
Mesela neyi vermezsin
Kişisel eşyalarımı telefonumu skdkhakspd
Para istese. Birde sürekli saç kurutma makinesidir istese
Aynen o ne yalnızlar kulübü üyelerine sorulacak soru mu bu