En sabırlı insanin bile bir tahammül gücü vardır. En nihayetinde kimse peygamber değil. İşin dahada vahimi bu sabırlı kişiler bir kere patlarsa geri dönüşü olmaz, hiç bir güç onaları durdurmaz. Pe ki ya sen. Sen ne olursa yıldırım olir yağarsın? Neye karşı seni kimse durduramaz?
Ms26Ms | Kişilik & Karakter konusunda 2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Ben gerçekten sabırlı bir insanım. Bazen tepki gösterilecek durumlar karşısında bile soğuk kanlılığımı koruyabiliyorum. Bazen buna hayret ettiğim bile oluyor bukadar mı duyarsızım ya da insanların esnek davranışlarına yeni kapılar mı açıyorum diyede sorguladığım zamanlar oluyor. Ama benimde bam telim var gözümün döndüğü anlar var bunların başında bilinçli yapılan haksızlıktır. Bile bile değersizleştirildiğim durumdur. Bir entrika kurgulanmasıdır. Bunları farkedersem eğer olacaklardan sorumlu olamıyorum gözüm dönüyor ne yapıyorsam düşünmeden yapıyorum mantık duygular reset atıyor resmen sinir sistrmime yerleşiyor bütün düşünce ve beni o yönetiyor. Kırıp döküp boş hakaretler yağdırmıyorum sözüm acımasız ve seçiçi olabiliyor. Bilinç altına oynayabiliyorum. Küçük düşürebiliyorum. Pişman edene kadar konuşabilirim. Hararetli bir tartışmaya girebilirim. Ağır yaptırımlarım olur. İlahi adalet bu konuda hep yanımdaydı şimdiye kadar. İçinde bulunduğum tecrübe ettiğim bütün durumlarda sonuçları benim lehime yaşanmıştı. Umarım maneviyatım ve ilahi adalet hep benimle olur. Çünkü ben kimseyi üzmek istemiyorum.🤷♀️
The_Quile | Kişilik & Karakter konusunda 371 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Duygularımı özellikle de öfkemi kontrol edebilme yeteneğime çok güvenirim.. Tek bir konu dışında.. Ailem dediğim insanlardan herhangi birine, sözlü, fiziki bir saldırı söz konusu olduğunda gözüm hiç bişeyi görmez.. Çok ciddi boyutlarda zarar verebilirim tereddüt dahi etmeden.. 🤨
0|2
0|0
Muallime__ | Kişilik & Karakter konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Ben sinirli bir insanım zaten. Kolayca patlayabilirim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş