🍀İnsan kendi olmaktan çıkabilir mi bambaşka bir kişiye dönüşüp başka bir hayat yaşayabilir mi? Bazen sadece gitmek istiyorum herşeyimi ardımda bırakarak. Ama yaşadığım hayatın kötülüğünden sadece ben buraya ait değilim. Evimdeyim hala evimi arıyorum. Benim için başka bir hayat mümkün mü?
nilayaz | Kişilik & Karakter konusunda 981 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bir insan bambaşka biri olamaz eninde sonunda özüne döner
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Hepimiz için başka bir hayat mümkün. İstediğimiz farklı hayat ise mekansal değişiklikten ziyade, yaratılışımız gereği ruhumuzu boğan bu dünyadaki elemler ve fesatlıklar. Ruh daima geldiği yere özlem duyuyor orayı istiyor oraya ait. O yüzden sağlam bir tevekkül ve teslimiyetle bulunduğumuz şartları en iyi şekilde yaşayıp değerlendirip asıl yurdumuza gideceğimiz günü beklemek gerek.
Beni takip eder misin hiç takipcim yok destek için teşekkürler
Naz_006 | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Başka bir hayat kendi kararlarımı verebileceğim özgürce gezip dolaşıp istediğimi yapabileceğim kendi evim kendi yaşamaim hiç kimseye verecek bir hesabım olmadigi.. çabalıyorum umarım yaşayacağım Bu hayallerimi
Neyimbenmayki | Kişilik & Karakter konusunda 981 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bu pek mümkün değil. İnsan ne kadar kaçabilir ki istediği kadar şehir ve ülke değiştirsin. Nereye giderse gitsin onla gelen bir kendi var. O yüzden kaçış bir çözüm değil...
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Sen kendin olmak isityosun geç olmadan ol ama kaçısın evlilik olmasın güzelim ❤️ aynısı ben yaptım olamadım zorla evlendirildim tekrar döndüm evime evladımın büyümesini bekliyorum giden ömğr unutma..
1|0
0|0
mMaxcodeRİMm | Kişilik & Karakter konusunda 12,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bazen bu hayatı önceden birisi yaşamış beğenmemiş bize itelemişler gibi dimi
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Türkiye’de kadınlara hayat yok erkekler sefasını sürüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
127Beni takip eder misin hiç takipcim yok destek için teşekkürler
Aynı bennn
👏👏👏👏
Yani hayatta aslında karşımıza çıkan hayatımızda iyi rol oynayan insanlara bağlı bişey bu bir gerçek.
Yani bende hayatımın değişmesini istiyorum
Radyo açık, köprüdeydim
Derken bir anda farkettim
Başka bir hayat yok ki
Gidecek cesaretim var ama gidecek bir yerim yok. Çaresizlik bu sanırım...
Aynen öyle tam bı Araf nefes alamıyor insan