Sizi anlamayan görmeyen duymayan oldu mu? ya da acınızı haykırıp ağlayamayacak kadar yalnız hissettiniz mi?
Hiç avazınız çıktığı kadar bağırıp beni de görün acımı görün diye ağlamak istediniz mi?
Hiç avazınız çıktığı kadar bağırıp beni de görün acımı görün diye ağlamak istediniz mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39Vazgeçme yaşamaktan
Halimiz itden beter boşver.
Yine de şükür diyelim
Çünkü artık ağlasan da bağırsan da kimse sesini duymayacak gibi geliyor
Evet gerçekten içimi okudun beni benden iyi anladın.
İnsan kendinden bilirmiş merak etme her şey geçecek
Evet yaşadığın için biliyorsun hepsini çeken bilir gerçekten, işin kötü yanı kendimi anlatamıyorum da o da çok kötü durum. Anlatamayıp veya ağlayamayıp içine atınca fiziksel olarak da yaşlandırıyor.
Yaz gerçekten bak yazarak başla. Bir deftere yazdıkça iyileştim iyileşmeye de devam ediyorum sana tek tavsiyem istediğini yaz o deftere iyi gelir
Sanmıyorum çünkü o dönemi geçtim sanki ama deneyeceğim bana tek iyi gelecek çözüm anti depresan gibi geliyor
Yaşadığın sürece hiç bir şey için çok geç değil
Geçmiş olsun neden
Öyleyim çünkü sessiz çığliklarla ağlayacak kadar yalnızım
İnan seni gayet iyi anlıyorum
Sende öylesin demekki.
Maalesef
Dertleşmek ister misin?
Eğer ihtiyacın olursa seve seve dinlerim
Neden peki
Kimsenin beni anlamasini ve de sevmesi icin ödun vermem kendimden yuz yil daha yalniz kalsam da:
Neler yaşadığını bilmiyorum ama elbet bir sebebi vardır
Seni çıkarsız seven yoksa hayatında duvarların arasında kalmak rahatlıkla ve zamanla alisilan bir şeye donusuyor
Haklısın gerçekten ama herkes farklıdır kendine bir şans tanımalısın belki bir gün gerçekten seven birine denk gelirsin
Kendimle ilgili değil karşıdaki ile ilgili kimsenin tribünü nazını çekmem
Neden peki
deşme boşver, kadar diyelim gitsin
Kadere küsme be elbet senin için de güneş doğar
😂😂😂😂
Sinirlerim bozuldu tamam inandırıcı gelmeye bilir ama Allahtan umut kesilmez 😂
Ağır depresyon da olabilir en doğru teşhisi doktor koyabilir ama üzülme hepimiz ağlıyoruz istemsizce
Araştırma içerisindeyim ama okb olduğu çok belli.. Düşünmekten başım ağrıyor arada, ya başkasının gülüp geçeceği şeyler benim kafamdan çıkmıyor
Terapiste görünmeni tavsiye ederim
Düşünüyorum ama antidepresan içmek istemediğimden birde düşümcelerimi söylemekten çekiniyorum.. Eğer kendi kendime geçiremezsem mecbur görünüyor... Teşekkür ederim.
Antidepresan mecburi değil kesinlikle. Terapide sen istediğin kadar konuşur ve anlatırsın güvendikçe içini açarsın hiç korkmana gerek yok
Elimde değil... Antidepresan şöyle; diyelim ki bana okb teşhisi kondu. Bu durumda ilaç verilmeyecek mi?
Bak ilaç mecburi değil. Bende çok ilaç kullandım ama işe yaramadı. Tedaviye yanıt vermenin tek yolu istemek. İyi olmayı istemek. Hiç bit ilaç kullanmadan başarabilirsin.
İstiyorum tabi ki, bunun yüzünden banyo bile doğru düzgün yapamıyorum... Anladığım kadarıyla okb sende de vardı ve üstüne giderek iyileşebilirsin diyorsun? Eğer öyleyse çok kere takmamayı denedim, üstüne gittim fayda göremedim.. Ama terapi eşliğinde diyorsan o ayrı... ben kendiliğimden geçiremedim şu ana kadar.
Geçmiş olsun
İnşallah
Hayat desem yalan olucak. Sebebi insanoğlu
Ne yapmışım 😂
Cigaraya baslatacan bizi
Çoktan başladım bile
Kav yasinda
15 yaşında
Oo cok erken baslamisin sende
Evet erken başladım erken yaşta hayatın güzel olduğunu ama insanların bütün güzellikleri kirlettiğini anladığım gün başladım
Ne yasadin ki
Salla gitsin geçmiş bitmiş
Iyi gelecekse anlat
Yok artık hayata bakış açım farklı büyüdükçe olgunlaştıkça insan dert etmiyor
Iyi bari sevindjm senin adina
Teşekkür ederim
Ruca ederim
Hoşgelmiş
Bak ben duydum söyle şimdi
Benim ki sadece soruydu
Benim oldu
Neden peki