Ufacık bisey de üzülüyorum ailesi olsa böyle davranmaz diye
Böcek hayvan ölse çok üzülüyorum normalden fazla
Sürekli insanları düşünüyorum bu kötü bisey mi
Bu kadar çok olsun istemiyorum çünkü bir yüz ifadesine bile içim gidiyor
Biraz rahatsız edici durum. Örnek vereyim sitede çok fazla kızlara sarkıntılık yapan insanlar var çok iğrenç karaktersiz seviyesiz insanlar var mesela. Böylelerini görünce kadınlara çok üzülüyorum. Yapan hepsinden iğreniyorum. Herkese karşı merhametliyim bende hiç görmediğim insan bile olsa. Başıma çok kötü olaylar geldi 2 yıl önce civarı sanırım ondan dolayı sarsıntı yaşadım böyle oldum
Evet. Hassaslar için cehennemdir dünya. Özellikle hassas kalpli insanlar bir ihanete uğradılar mı dünya cehennem oluyorlar başlarına. Kendimden biliyorum..
Eğer rahatsızlık olmayacaksa istek atabilirsin yazabilirim. Yemin ederim amacım iğrenç şeyler yapmak değil rahatsız edici davranış sergilersem anında söyleyebilirsin.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben geçen gün kardesinden kulak karşısında bir şey istedim oda veremedi gece yatamadım showwb aslında ortada kötü bir davranış yoktu cok hasasız iyi bir şey değil yıpranıyoruz
Bak gündüz düşünmüyorum bazen gece aklima takılıyor ben normal değilim slbwkw
Malesef kötü olmakda milletin elinde değil ama oluyolar biraz çabala bu tarafını törpüle
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş