Hanjin | Kişilik & Karakter konusunda 441 görüş paylaştı.
Fenomen
6 gü
Benden rica ederek bir şey isteyenin kölesi olurum ama emir kipiyle yardım isteyenin üzerine basar geçerim. Benim için emir kipi o kadar nefret uyandıran bir terimdir. Yıllarca emir vererek konuşan insanlarla kavga ettim ve ben şimdi o insanların olduğu yerdeyim ama ben onlar değilim. Ben emir vermiyor , Rica ediyorum. Kalbi yumuşar insanın rica ederse...
Mutlu olacaksın dese olmam öyle terslenirim yapacağım varsa da yapmam yapılacak şey işime gelse bile yapasım kaçar yapmam. Bu kadar ters olmamın sebebi belki daha iş hayatına falan girmememdir bilemiyorum da aşırı rahatsız oluyorum suratım direk böyle oluyor 🤨
1|1
0|0
aIperen | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
5 gü
Askerî personel olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra çoğunlukla dil alışkanlığı olduğu için emir kipinde konuşurum ama bu emir verdiğim anlamında değildir.
nerede ve nasıl bir olay içerisinde kullandığına bağlı. Normalde hiç hoşuma gitmez kullanılmasına izin vermem ama karşımdakinin morali bozuksa hoşgörülü olmaya çalışırım ya da bi durum daha var dominantlığın yakıştığı ama neyse😂😂
0|1
0|0
Flowerqueen | Kişilik & Karakter konusunda 154 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
Emir kipi ile söylenilen yaptırılmaya çalışan hiç bir şeyi yapmam örneğin biri bana bir bardak su getir dese vermem ama bir bardak su veririmisin derse getiririm
0|2
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,9b görüş paylaştı.
Master
6 gü
Eğer ben emir kipi ile konuşuyorsam karşıdakinin bunu yapmasından rahatsız olmam. Ben normal konuşurken o yüksek sesle veya emir kipi ile konuşursa rahatsız olurum ve onuda rahatsız ederim.
0|1
0|0
İpimleKuşağım | Kişilik & Karakter konusunda 284 görüş paylaştı.
Xper 7
6 gü
Rahatsızlıktan ziyade, emir kipiyle bir şey istendiğinde sonuçsuz kalıyor bende, gerçekleşmiyor yani isteği. Öyle s*k gibi kalıyor ortada bana emir kipi yapan kişi, bakıyor etrafa mal mal.
0|0
0|0
No1Princess | Kişilik & Karakter konusunda 100 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
annemin babamın bile bana emir vermesi beni irrite ediyo onun yerine "eder misin?" "yapar mısın?" demek hem kalp kırmayacak hem kibar olcaktır
0|1
0|0
Cisece | Kişilik & Karakter konusunda 75 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
Kesinlikle eder. Her şeyi bir kişi çok iyi bilmez sadece bildiğini sanar ve sürekli emir kipiyle konuşur aşırı itici bie durum
0|1
0|0
Kadriye5434 | Kişilik & Karakter konusunda 276 görüş paylaştı.
Xper 7
6 gü
Sinirliyken söylenmesi sinir seviyemi yükseltiyor yani sadece ve kimin söylediğine göre değişir...🧚♀️
0|1
0|0
Yahyaayaa | Kişilik & Karakter konusunda 357 görüş paylaştı.
Yoda
6 gü
Emir kipinin beni ve partnerimi rahatsız etmeyeceği tek yer yatak odasıdır. Gerisi rahatsız eder tabii
0|1
0|0
Baharoviç | Kişilik & Karakter konusunda 803 görüş paylaştı.
Xper 7
5 gü
Sinir eder bir şeyi yapıcak olsam bile yapmam emir verilince
0|1
0|0
sanamısorcammm | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Master
6 gü
Aşırı rahatsız olurum ve rahatsızlığımı net belli ederim tekrarı kabul edilemez
0|1
0|0
Hissiz72 | Kişilik & Karakter konusunda 650 görüş paylaştı.
Yoda
6 gü
Sağlam bir had bildirme seansimla, olayı tamamen kapatıyorum..
0|1
0|0
Gamzeli-111 | Kişilik & Karakter konusunda 191 görüş paylaştı.
Xper 5
6 gü
Emir kipi hoş değil bende kullanmamaya dikkat ederim
0|1
0|0
xatakanx02 | Kişilik & Karakter konusunda 122 görüş paylaştı.
Xper 6
6 gü
İçten içe sinir olurum başta sabrederim biraz sonra sıkıntı çıkar 😂
0|1
0|0
HzLuciferr | Kişilik & Karakter konusunda 842 görüş paylaştı.
Yoda
6 gü
Evet herkes haddini bilmeli kimse kimsenin uşağı değil
0|1
0|0
Bi_miteologg | Kişilik & Karakter konusunda 164 görüş paylaştı.
Xper 5
6 gü
Büyüğüm ise saygıdan dolayı uyarıyorum ama insiyatifimi bozmam küçüğüm ise dalıyorum
En İyi Erkek Görüşü