AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
11 gü
Anladığı halde anlamamış gibi davranan hiçbir şeyi dert etmeyen, hiçbir şeye aldırmayan, duygusuz, anlayışsız insanlara kısaca vurdum duymaz denir. Şahsen vurdum duymaz insanlar sorumluluk almayan kişilerdir. Ben de biraz vurdum duymazlık var. Ama "dünya yanarsa yansın" diyecek kadar bir vurdum duymazlığa sahip biri değilim. Önemsemem gereken şeyleri önemserim, benim için önemsizler kategorisine girerleri önemsemem.
0|0
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Vurdumduymaz olamıyorum maalesef. Çoğu şeyi önemserim.
0|0
0|0
_-RockStar-_ | Kişilik & Karakter konusunda 6,6b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Sevdiğim değer verdiğim şeyleri veya kişileri önemserim kendim ve geri kalan şeyleri umursamam xd
1|0
0|1
Sirocider | Kişilik & Karakter konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Dünya yansa umrumda değil, benim önümden çayım eksik olmasın yeter 😊
1|0
1|0
_ΛqresiF_ | Kişilik & Karakter konusunda 6b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
vurdumduymaz değilim.
0|0
0|0
00ayça00 | Kişilik & Karakter konusunda 50 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Selam canım,
ben aslında sevdiğim kişileri önemsediğimi düşünüyorum ama yakınımdaki bazı kişiler "sen bir tek kendini seviyorsun, sadece kendinle ilgileniyorsun" diye isyanlarda. Tamam insanları önemsemek güzel de sonuç da en önemli insan da kendimiz değil miyiz? O yüzden etrafımızdakileri yeteri kadar önemsemeyi uygun buluyorum (Kendimizi üzmemek şartıyla elimizden geleni yapmak lazım yani)
Değer verdiğim ve kutsal saydığım şeyler için tabii ki onemserim. Ama kapsama alanim dışındakiler için vurdumduymaz olmaya çalışıyorum. Ailem ve sevdiklerim dışında kimse umurumda degil
0|0
0|0
Naz_006 | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Anamla ksvga ediyorum evin anasını dikiyorum 2 dk sonra rahatsız olup temizlik yapıyorum. Evini b*k götürenler yatarkrn hiç mi vicdan azabı çekmiyorlar
0|0
0|0
athena_anthea | Kişilik & Karakter konusunda 579 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Biraz da fazla önemseyen olabilir hatta aşırı önemseyen, insanlara niye bu kadar çok değer veriyorum acaba tüm çirkinlikleri ne rağmen benim bi incelenmem lazım 🤔
0|0
0|0
babilgüzeli | Kişilik & Karakter konusunda 407 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
Yerine göre umursamaz olurum ya da olmam. Sevdiğim, önem verdiğim insanları umursarım. Diğerleri çok da umrumda :d
0|0
0|0
IRobin | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Değildir. . Ben şahsen yapmıyorum. Vajina oral için cezbedici değil. Kadında bu duruma daha çok rol bindirildiği için oralda zirveye oynuyor..
En İyi Erkek Görüşü