Korku da diğerleri gibi gayet olağan bir duygudur. Yalnız bazı durumlarda her şey aniden gelişebilir ve o an duyduğumuz bu his, bizi keşke yanımda olsa ya da bir yerde olma beklentisini de beraberinde getirir. İşte o an kendinizi güvende hissettiğiniz o yerde mi yoksa yanınızda birinin olmasını mı isterdiniz?
Korkuya kapıldığınızda kendinizi güvende hissettiğiniz bir yerde mi olmak isterdiniz yoksa yanınızda birinin olmasını mı?
17
3
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
Gölgesizkarakter | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Güvenli yerim ya da güvenli insanım yok. Korktuğumda neyden korkuyorsam üstüne giderim. Kaçmak korkuyu körükler, başka zaman başka yerde yine aynı şeyden korkmama neden olacaktır. Bu anlamsız değil mi. Yani hiç beklemediğiniz bir anda sizi tekrar ele geçirebilecek bir korku bırakıyorsunuz arkada, pimi çekilmiş el bombasından ne farkı var ki bunun. Korkumla her zaman yüzleşip ondan kurtulurum, kaçmak için alternatif aramam.
Mesela deprem anında yanımızda güvende hissettiğimiz insanlar olsa da korku gitmez. Depremden sonra da gitmez. İçimizde kalır hep. O yüzden güvende hissettiğimiz bir yer diyorum ben. Ama bazı zamanlar örneğin gece 1 gibi tek başına sokakta yürüyemem ama yanımda kardeşim varsa korkmam. Ama kardeşime rağmen karşıda 10 erkek gelse mesela yine korkarım. Bilmiyorum durumdan duruma değişir sanırim.
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Çok fazla korkuya kapıldığım zaman yanımda birinin olmasını isterim çünkü birinin varlığı hissetmek bizi güven hisiyatı verir ve korkumuzu biraz yatıştırmış oluruz hem konuşarak ve sohbet ederek korktuğumuz şeyin aklımızda yer edinmesine de müsaade etmeyiz.
1|1
0|0
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Birinin yanımda olması zihnen rahatlatmaya yetmez beni. Güvende hissettiğim yerde olmak isterim sadece.
0|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yanına iyi hissettiğim birinin yanımda olmasını isterdim, öyle daha güvende hissediyorum kendimi.
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,7b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Güvende hissettiğim bir yerde olmayı dilerdim. Yanımdaki beni ne kadar koruyabilir ki.
0|1
0|0
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 432 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Benim için kendimi güvende hissedeceğim alanlar, beni güvende hissettirecek kişilerin yanıdır. Onlara sarılmak, sakinleştirici seslerini ve tesellilerini duymak bana şifa gibi geliyor. O yüzden güvende hissedeceğim kişilerin yanı bana kendimi her daim daha huzurlu hissettirir🌿
1|1
0|0
YasayanAydinlik | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bir insandan kolay kolay korkmam korksamda belli etmem pek saklanmakta pek bana göre değil. Korktugumda Yanımda abimden başka kimse olsun istemem çünkü biri olsa onu koruma iç gudusuyle daha öne atılırim
Live_your_dream | Kişilik & Karakter konusunda 77 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Çok zor bir soru 🤔karar veremedim hala ikiside olmasını isterdim ama sanırım korkunç bir yerdeysem yanımda ki de korkar kendi korkum yetmiyormuş gibi onun korkusunu kafaya takarım bide sakinleştirmeye çalışırım o yüzden güvenli yerde olmak isterdim
0|1
0|0
_Jante_ | Kişilik & Karakter konusunda 559 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Korkuya kapıldığımı sadece valideme gösteririm ki en güvendiğim insandır. Başkasının yanında belli etmem şayet beni korkutacak bir durum olsa da. Soğukkanlılığımı korurum.
Philotimo | Kişilik & Karakter konusunda 237 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Güvendigim bir insanin yaninda olmayi tercih ediyorum diye cevap vermeyi cok isterdim fakat tam anlamiyla guvendigim birisi yok bu yuzden guvende olacagim bir ortamda olmak istiyorum👍👍
0|1
0|0
Bulasmayinbana88 | Kişilik & Karakter konusunda 379 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Yapayanlız o korkuyu atlatmak isterim. Korkum geçincede birsürü insanla konuşmak sosyalleşip o konuyu unutmak isterim.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Korkuya kapıldığınızda kendinizi güvende hissettiğiniz bir yerde mi olmak isterdiniz yoksa yanınızda birinin olmasını mı?
En İyi Kız Görüşleri