umrumdışı_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Beni en acımasız eleştiren yine benim sanırım... Çoğunlukla insanlar için bu karşıt görüşlü, nefret eden, en iyi tanıyan konumunda olsa da benim için kendimdir. Kişiyi en çok kendisi tanır. Diğer insanlar gördüğü, duyduğu kadardır. Yaşayan bambaşkadır.
Öz eleştiriyi hakkı ile yapan insan sayısı sanıyorum ki çokça az. Ancak bu düşünülenin aksine düşmek değil, kalmaya çalışmaktır. Hataları ve yanlışları öğrenmezsek, doğrulara yelken açamayız. Her hata/yanlış bizi doğruya sürükler. Bunu kafama vura vura öğrendiğimde, kendimi acımasızca eleştirmeyi de öğrendim. En mükemmelden bile kusur çıkardım, böyle böyle yükseldim/yükseliyorum. 👑
1|2
0|1
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
Uaena_ | Kişilik & Karakter konusunda 345 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Çok güzel bir soru, öncelikle sizi bunun için tebrik ederim. :)) İşi bilen senior bir abimiz, bir de hayatın senioru bir abimiz eleştirir.
Beni en ama en acımasız eleştiren kimseler çocuklarım. Bunu doğru da yapıyorlar, hak veriyorum. Bazen öyle kelimeler kullanıyorlar ki beni duvara öarpıyorlsr adeta. Yine en son eleştiren kişi oğlum. Sebep ise YouTube izlemek istiyorlar ve yasak.
1|0
0|0
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 17b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
ben kendimi daima acımasız şekilde eleştiriyorum bu fırsatı kimseye vermem genelde.. Ama arada babam bu fırsatı bulunca kaçırmıyor
3|0
0|0
_ViViR- | Kişilik & Karakter konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Öyle birileri yok daha doğrusu mükemmel insan yokki beni acımasızca eleştiri hakkını kendinde bulsun.
1|0
0|0
_Passionate-Love_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
İç muhasebe.. Vicdanım.
1|0
0|0
Congruent | Kişilik & Karakter konusunda 777 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Acımasız eleştirilere maruz kalmıyorum.
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
allahın belası annem babam ve kız kardesım... Bana demedıklerını bırakmadılar babam bana hep domuzsun der annem nankörsun der kız kardesımde kallt.. k der. Ben kız kardesım ıcın neler yaptım hep o ıyı olsun dıye sevmedıgım seylerı bıle o sevıyor dıye yaptım o bana ne yaptı babama karsı hep doldurdu annemı benden caldı annem bana evet ben kardesını seveıyorum dedı açık açık senden bıktım lanet olsun senın doğdugun gune dedı kız kardesımde ''oh olsun sana ıyı kı yaptım '' dedı. Tek duam Allah bana yaptıklarının ve o gulluk gulısstanlık hayatlarını tepetaklak etsın. Benı aılem bıle eletırdıyse kabul etmedıyse bu hayatta tek sevıdıgım sevecegım Yaradandır. İşte bukadar dolu kırgın yanlız çaresızım dostlarım..
1|0
0|0
_Jante_ | Kişilik & Karakter konusunda 582 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Annem. Yarın bir gün milyoner olursam okudun kazandın ama adam olamadın demek için köşede bekliyor. :D
Lise arkadaşlarım ve halam insanları yargılamadan önce dönün kendinize bakın eleştiri bana göre verilen fikirdir öyle yapma böyle yap gibi ama insanlar şunu unutuyor sizin yaptığınız eleştiriler insanın geleceğinde hep yara olarak kalıyor ve aklına geliyor insan olmayı denesinler bunları yapanlar😏
1|1
0|0
Ytrmkndne | Kişilik & Karakter konusunda 94 görüş paylaştı.
Xper 4
1 ay
Benden büyük bizim bi komşunun oğlu vardı halleri vakitleri çok iyi oto galerici, yap sat işleri falan yapıyorlar. bana bi gün sen niye çalışmıyorsun diye sert eleştirmişti, herkesin içinde. halbuki 1 senedir gurbetteydim çalışmaya gittiğim şehirden yeni dönmüştüm ailemi özlediğim için. o gün bugündür kendisinden nefret ederim..
1|0
0|0
ѵαℓεɳƭเɳσ | Kişilik & Karakter konusunda 856 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Acımasız yönde eleştiriye nasıl karşılık vereceğim bilindiği için bunu yapan pek olmuyor. Öyle yapmaya kalkan zaten kalkışma anında cevabını alıyor. 😀 Hilal taktiği uyguluyorum bu konuda da.
1|0
0|0
alision | Kişilik & Karakter konusunda 309 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Valla şu an en acımasız eleştiren iki kişi kızım ve oğlum. Hele de telefonu elime alınca söylemediklerini bırakmıyorlar. Sonra da kendileri telefonlarını ellerine alıyorlar :) :) :) :)
1|0
0|0
xorxix | Kişilik & Karakter konusunda 191 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Kendimden baska en acimasiz kimse beni elestirmedi elestiremezde istedikleri kadar elestirselerde kendimi elestirmeme yaklasamaz
1|0
0|0
Meryem__96 | Kişilik & Karakter konusunda 117 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Var maalesef kendi ailem. Keşke uzaktan birileri olsaydı, onlarla bağımı keserdim ve biterdi, kafam rahat ederdi
1|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
En acımsız eleştiren benim. Benden sonra ise yakın çevrem eleştirir. Hatalı isem düzeltirim, doğru ise sebeplerini izah ederim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş