Neleri ve Neden görmezden, duymazdan geliyorsun?Hayat bazen önemsediklerinden aynı değeri göremezsin , umursadıkların ve uğruna kendini heba ettiğin her şey sana sadece yorgunluktan başka bir şey getirmiyor.
Sürekli tekrar edilmiş döngülerde artık karşılığını alamadığın şeyler , seni onlara karşı görmezden gelmeye itiyor.
Etipuffkarışık | Kişilik & Karakter konusunda 309 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hasılı kelam herkesin kendine göre bir görmesi olduğu gibi bir de kendine göre görmezden gelmesi vardır.
Acı ve keder uzaklarda olunca herkes görür duyar da tutabilecek kadar yakın olunca, yarasını saracak kadar yakın olunca görmezlikten geliyor insanlar..
Ben acıyı, kederi görmezden gelemem.
Ama mutsuzluğu en azından kendi mutsuzluğumu haklı sebeplerle görmezden gelebilirim evet.
İnsan insana söz ile yakın, İnsan insana göz ile yakın.. Göz göze değmez olduğunda, Göz de söze değmez oluyor..
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Kendine ayna tutamayıp kendini eleştiremeyen kişileri görmezden ve duymazdan geliyorum çünkü kişi önce kendine sonra başkasını eleştirmeye başlamalı. kişi kendini düzeltmeden başka kişileri düzeltmeye çalışması komik kale bile almam o tarz kişileri.
0|1
0|0
Cennetenbirçiçek | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
İşime gelmeyen herşeyi görmezden geliyorum.
0|1
0|0
1randoman | Kişilik & Karakter konusunda 757 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Duymak istemediğim şeyleri..
0|1
0|0
27Tsd | Kişilik & Karakter konusunda 330 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Bana saygısız davrananları görmezden geliyorum
0|1
0|0
---Vavvveylâ--- | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Canımı sıkan insanları
0|1
0|0
11irem | Kişilik & Karakter konusunda 260 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Herseyi insanlarla ugrasmayi sevmiyorum
0|1
0|0
LovecezaM | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İstediğimi görürüm duyarım
0|1
0|0
AçarakŞah | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşleri