ta00ta | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayat bana iyi veya kötü hiçbir şeyin tesadüf olmadığını öğretti. Ve eğer bir şeyin farkına varamazsan, sen bazı şeylerin farkına varana kadar onların devam edeceğini öğretti. Elinde olanın değerini bilmeyi öğretti hayat. Sahip olamadıkların için ağlamak yerine, şükretmeyi öğretti. İyiliklerin karşılıksız yapıldığını ve karşılık beklersen aslında bunun zaten bir iyilik olmadığını öğretti. “Hayır” diyebilmeyi öğretti ve bunun getirdiği rahatlığı hissettirdi. Eğer gerçeklerin canını acıtacağından endişeleniyorsan, bir süre daha onların altını aramamayı öğretti. Hayatta neyin ne zaman olacağı belli değil, bunu öğrendim. Ve bugünüm kötü diye, yarınım da kötü olacak düşüncesiyle başımı yastığa koymamayı öğrendim.
0|1
1|0
Görüş hala geçerli mi?
NalinnNurr | Kişilik & Karakter konusunda 722 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Anı yaşamayı öğrendim Hayatımın merkezine kendimi koymayı Kimseye güvenmemeyi daima güçlü olmayı En önemlisi duygusuz olmayı öğrendim
Yaşadığımız sürece ve devam ettikçe çok şey öğreteceği aşikar. Zaman zaman "hayır" demeyi ve bunun gerekliliğini. Seçimlerini yaşadığın için bunu düşünerek yapmam gerektiğini.. Ben'in değerli olduğunu, onların değersiz olmadığını.. Mevcut problemi çözmeden yola devam edilemeyeceğini.. Seçici olmayı.. Mutluluğun boy hizasında olduğu, gökte aramamam gerektiğini.. Her ne pahasına olursa olsun direnç göstermeyi.. Bazen ipten inmeyi, ipte iki cambaz olamayacağını.. Kimilerine "neyse..." diyip geçmek gerektiğini.. An'ın kıymetini ve ne olursa olsun asla ertelememeyi.. Rab'imden başka yakın olmadığını.. Ancak ve ancak O'nun Rahmetine muhtaç olduğumu... Ve bunun gibi çok şey sayabilirim..
2|1
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayattan çok tanıdığım art niyetli insanlar bana çok şey öğretti mesela güvenmemeyi, iyi niyetin suistimal edilmesi, kendi çıkarları doğrultusunda başkalarını ezip geçmeleri, hangi yüzüne bakacağın belli olmayan ikiyüzlü kişiler gibi gibi insanlardan uzak durulmasını öğrendim.
hiçyolcusu | Kişilik & Karakter konusunda 444 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Hayatta temkinli yürümeyi öğrendim en çok... Kimseyi yadırgamamayı ve yargılamamayı, Sevginin en büyük şifa, öfke ve nefret gibi duyguların ise insana zarar verdiğini, İfrat ve tefrit noktasında değil itidalli olmam gerektiğini, Allah'tan başka hakiki bir dostun olmayacağını ve en büyük sığınağımın yine O olduğunu, Ve sanırım en önemlisi de şu dünyada bir "hiç" olduğumu öğrendim...
0|1
0|0
Ms26Ms | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Sevdiğim herşeyden uzaklaşmaya meçbur etti. Ençokta insanları. İnsanları çok sevdim. Onları sevmemem için herşeyi yaptılar. Nasıl bir insanlık sevgisiymiş tüketemediler bugünde içimdeki insan sevgisini😊
her ne kadar kendini iyi gorursen gor (kisilik olarak) her zaman senden nefret edecek insanlarin oldugunu. o yuzden kimseyi memnun etmek icin yasamamak gerektigini. kendim ne istersem onu yapiyorum artik. ve bunu 3 yil once anladim su an 3 yil onceki kendimle aramda daglar kadar fark var. daha gelismis hissediyorum her konuda. herkese de tavsiye ederim.
0|1
0|0
Morpijama | Kişilik & Karakter konusunda 823 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Pek ders almadim daha yolun basindayim diyordumki yakin 2 arkadasimdan yedigim kaziklar geldi aklima😄😄
En İyi Kız Görüşleri