Duygulanmıştım.. Evet çok ilginçti. Kendime inanamadım. Oysa kalbimin sadece kan pompalamaya yaradığını düşünüyordum.. Neyse ki uzun sürmedi fabrika ayarlarına dönmesi..
Maidetta | Kişilik & Karakter konusunda 2,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evet yaşadım ve hata olarak gördüğüm o olayı bir daha yapmamaya gayret ediyorum...
1|0
0|0
_ViViR- | Kişilik & Karakter konusunda 3,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Yaşamamak için savaşıyoruz 😀
1|0
0|0
Ayabasanmaymun | Kişilik & Karakter konusunda 249 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Biri beni çileden çıkardı ve gözüm döndü.. sus dedikçe susmadı, evin kapısını kilitledi aç dedikçe açmadı konuşcaz dedi vs en son gözüm döndü tüm evi dağıttım. Taş taş üstünde kalmadı 😐 işin garibi öncesinde kediyi alıp başka odaya koydum zarar görmesin diye akdkskd sonrası yok. Kendime gelince şok oldum
1|0
0|0
Leading_Leader | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bunu yaşamam için zil zurna içip vur patlasın çal oynasın tarzı biri olmam gerek. Yani bu tarz biri olmak, benden beklenen en son şey olur. İlla onu mu sorduk; Yaşadın mı, yaşamadın mı, basıl biri olduğundan banane diyeceksen de yaşamadım tabi ki...
1|0
0|0
MehmeTD3333 | Kişilik & Karakter konusunda 326 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Beni seven bir kız vardı yarı yolda bıraktım hiç yapmadığım bir şeydi mecbur kaldım o an kendimden çıkmak zorunda kaldım ve yalan söyledim.
1|0
0|0
UPSAHL | Kişilik & Karakter konusunda 274 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Stajyerken hoşlandığım kişi ile tek başına kalmıştım ve deli gibi kendimi tutamayıp güldüm her şeye. O kesinlikle ben değildim.
En İyi Erkek Görüşleri