iSooo1 | Kişilik & Karakter konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Aynı şeyi 10 kere tekrarlayacağımı bilerek öğretmeye çalışıyorsam sakin kalırdım ama bunu bilmeden öğretmeye çalışıyorsam sabrımı taşırmasını beklerim sonra pes eder çeker giderim. Cahile laf mı anlatıyoruz canım :D
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
_Jante_ | Kişilik & Karakter konusunda 555 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hayır kesinlikle değilim. Kuzenlerime fizik falan çalıştırırken anlamadıklarında sinirleniyordum. Üniversitede okurken özel ders veriyordum harçlık çıksın diye liselilere, anlamadıklarında içten içe agresyon doluyordum :D İyi ki öğretmen olmamışım.
Rossalindaa | Kişilik & Karakter konusunda 917 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evet, gerekirse defalarca farklı açılardan detaylı şekilde anlatırım. Herkesin öğrenme yöntemi farklıdır. Sakin kalamayacağım tek nokta çaba gösterilmemesi olur.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Sunrise_sunset_ | Kişilik & Karakter konusunda 240 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Çok sakin ve çok iyi anlatırım eğitim veriyorum ama arada çıldırtanda oluyor birebir anlatıyorum anlamıyor evden görüntülü arıyor anlatıyorum yazıyorum.😂
Gölgesizkarakter | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evet öğretirken sakinimdir. Kızıp öğreneni konuya küstürmenin bir alemi yok. Anlaşılmıyorsa farklı metotlarla yeniden anlatırım.
0|0
0|0
Kravat_takan_adam | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Birine bir şeyi öğretiyorsam oldukça sabırlı ve anlayışlıyım diyebilirim çünkü benim gergin olmam onu da gereceği için öğrenmesi zorlaşacaktır. Sakin kalamadığım bir durum olsa bile bunu belli etmemeyi tercih ederim veya biraz ara verelim der kafamı dağıtırım.
2|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Kalabiliyorum bir işe bıkmadan anlatırım karşımdaki anlayana kadar ama bu kişi çocuk ise sakın ve kızmadan anlatırım. Yetişkin biri ise anlamıyorsa kızabilirim.
Morpijama | Kişilik & Karakter konusunda 732 görüş paylaştı.
Yoda
30 gü
Cocuklara karsi evet işim geregi. Ama buyuklere pek tahammulum. yok. Bazen konusurken bile sinirleniyorum anla artik diye
0|0
0|0
_Troian_ | Kişilik & Karakter konusunda 203 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Eğer ben konuşurken dalıp gidiyorsa, zaten bahsettiğim şeyleri tekrar tekrar soruyorsa bu beni çok sinir eder.
0|0
0|0
superpsikolog | Kişilik & Karakter konusunda 10,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evet, çok sakin anlatırım. Binlerce kerede olsa ilk andaki sakinliğimle ve ilk defa anlatıyormuşum gibi yine anlatırım.
0|0
0|0
ReyaL1 | Kişilik & Karakter konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İlk kesin yapamadığım için kendime baya sinir olur bir kaç küfür savururum. Ama asla pes eden birisi olmadığım için eninde sonunda o işi ikinci sefer de öğrenirm
0|0
0|0
AstronotJuliettt | Kişilik & Karakter konusunda 205 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Hayır artık sakin kalamıyorum karşında bön bön bakan mal birine iş öğretmek kadar zor bir sey yok bıktım tecrübesizlere iş öğretmekten
0|0
0|0
Irene_Sofia | Kişilik & Karakter konusunda 426 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sakin kalmak için çok çalışıyorum ama kalamıyorum 😄
0|0
0|0
UPSAHL | Kişilik & Karakter konusunda 256 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Kalabiliyorum. Bir şeyi birkaç kere tekrar etmekten gocunmam.
0|0
0|0
AdanaLiii_ks | Kişilik & Karakter konusunda 900 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İlkten sakin kalabiliyorum ama uzayınca sinirlenmemek elde değil🤷♀️
0|0
0|0
xxAryaxx | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Evet sakin kalabiliyorum. Aslında bu karşımdakinin enerjisine bağlı
0|0
0|0
ichwillsieg | Kişilik & Karakter konusunda 3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Öğrenci öğreneceği şeyi anlamalı bir anlar iki bilir üçüncü de öğrenmesin daha iyi
0|0
0|0
hayalibirhis | Kişilik & Karakter konusunda 182 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Aşırı tez canlı ve sabırsızım. Bu yüzden okuduğum bölümü değiştirdim yahu.
0|0
0|0
Cherry-Blossom | Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Sakin kalamıyorum, bir şeyi 10-15 kere tekrar etmek bana göre bir şey değil.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş